Szacuny
3
Napisanych postów
227
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1969
No na malej patelni moze byc problem z podrzucaniem... Jesli chodzi o grubosc to mi imponujesz Osobiscie wole zrobic kilka, ale cienszych, ale to chyba kwstia gustu i upodoban. Jesli taki pokazny okaz jest wystarczajaco usmazony rowniez od srodka, to chyba nie ma przeciwwskazan.
Taka moja opinia, pzdr
"Zero uwag - 3 setki - Hayabusa"
"W kaskach nas dwoch, budzik na dwustu, witaj w krainie glupcow. Na polu nawierzchni rzadza milimetry..."
"Za nami policja, my zwiekszamy dystans, bo nie zatrzyma nic nas w drodze do raju..."
Szacuny
40
Napisanych postów
8194
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21398
marek99 - dziekujemy redaktorom Bravo za szybka i rozwiazujaca sprawe odpowiedz. A przy okazji mysle ze patent z talerzem bedzie najlepszy. Jeszcze dzis przetestuje, no i smazenie, wiecej maki dale troche efekt i smazenie mniejszymi partiami, bo wczesniej wszystko na raz wrzucalem to zawsze pekal, a jak juz mniejsze to czasem nie peka :D
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski