SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pytanie co do omleta

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1346

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 679 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3873
Witam, do tej pory robilem omleta z wpc, orzechow, kakao, wiórków koksowych, płatkow owsianych noi oczywiście jaja ale chcialem sie zapytac czy aby byl pulchniejszy to mozna dodac mąkę ryżową? Jeśli tak to ile jeśli robie omleta z 3 jaj? Wystarczy 20g ? Noi czy mozna ewentualnie włączyć ta mąkę ryżowa jako staly element diety ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12030 Napisanych postów 160407 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234286
na mace ryzowej nie bedzie bardziej "pulchny: bys musial sprobowac dodac odrobine sody lup proszku do pieczenia

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 679 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3873
To jakiej mąki moge używać do omleta? I czy jest taka mąka ktora mógł bym włączyć do diety na stałe?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 484 Napisanych postów 6372 Wiek 89 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 120575
Jest wiele rodzai mąk których mógłbyś włączyć

Do omletów płatki owsiane czy jaglane są ok, blendujesz wszystko razem. Pulchne możesz spróbować ubić białka jaj i póxniej połączyć wszystko albo tak jak wspomniał tomQ soda/proszek
Kwestia tak na prawdę co lubisz
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 679 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3873
Robie juz tak ze ubijam bialka i wychodzi w piare pulchny ale chcial bym jeszcze wiekszy i jak by sie dalo dodac mąkę aby podbic troche węgle to tez by bylo to dobre a jak bym dodal hmm mąkę kokosowa albo gryczaną?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12030 Napisanych postów 160407 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234286
dobre, tylko ona zbytnio nie spulchni
nie bedzie takiego efektu jak w pieczywie z dodatkiem spulchniaczy

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 1557 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 24901
Powiem Ci, że kiedyś robiłem naleśniki ze znajomą to 3 proszki do pieczenia wsypaliśmy na masę do nich i były zaj**iście pulchne i smaczne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Nie wiem po co Ci pulchny omlet, wg mnie takie gorzej chodząl trudniej się je zjada, masz już owies w omlecie to nei dawałbym mąki a np jakiegoś owoca, mozna dać do masy czy pokroić na wierzch.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2397 Napisanych postów 9131 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 470091
Czy proszek czy soda zawsze mi puchnie na patelni a na talerzu opada i j/w cienkie wygodniejsze w jedzeniu
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bóle w okolicach lewego obojczyka

Następny temat

Plan treningowy Split

WHEY premium