Szacuny
11148
Napisanych postów
51556
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam .
Dziś na 2 śniadanie zrobiłem burgery , i tu pojawia się problem jak liczyć to mięso tak jak kurczaka przed obróbką termiczną ?
Mięso na 100g 17g tłuszczu i 18g protein , oczywiście mowa o wołowince , smażyłem bez tłuszczu około 200-220g mięsa :)
Z góry dziękuje za odp.
Szacuny
11148
Napisanych postów
51556
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ten tłuszcz co został na patelni wylałem , ale mięso nadal było tłustawe ... Dziś wyjątkowo chyba od 2 tyg jadłem bułki jako źródło węgli ;P Kurcze następnym razem będę szukać mięsa low fat , bo zostało mi 15g tłuszczy na cały dzień a jeszcze 700kcal przede mną z czego dużo węgli ;/