SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak to wliczyć ?

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 539

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam .
Dziś na 2 śniadanie zrobiłem burgery , i tu pojawia się problem jak liczyć to mięso tak jak kurczaka przed obróbką termiczną ?
Mięso na 100g 17g tłuszczu i 18g protein , oczywiście mowa o wołowince , smażyłem bez tłuszczu około 200-220g mięsa :)
Z góry dziękuje za odp.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Skoro jadłeś wołowinę to jak chcesz wliczyć jak kurczaka?

Jadłeś 200g wołowiny to wliczasz 200g wołowiny, 34g fatu i 36g białka


Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2016-04-15 15:07:40

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
Zawsze licz/waż/mierz przed obróbką.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
No tak ale podczas smażenia dużo tłuszczu tak mi sie wydaje wypłynęło , poprawcie mnie jak sie myle :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
Dlatego nie należy wyliczać makrosów z przesadną dokładnością.
Wylałeś ten tłuszcz? Trzeba było polać ryż czy co tam dodałeś do burgerów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Wiesz, nigdy nie obliczysz swojego makro co do grama, bo tak się nie da.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
Dwa pozornie takie same kawałki mięsa mogą w dość znaczącym stopniu różnić się zawartością poszczególnych składników.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ten tłuszcz co został na patelni wylałem , ale mięso nadal było tłustawe ... Dziś wyjątkowo chyba od 2 tyg jadłem bułki jako źródło węgli ;P
Kurcze następnym razem będę szukać mięsa low fat , bo zostało mi 15g tłuszczy na cały dzień a jeszcze 700kcal przede mną z czego dużo węgli ;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
Lepiej dodaj tłuszczu bo chude mięso to nie jest zdrowy pokarm.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
160g białka , 200-220 g wegli i 70g tłuszczu od 4 dni trzymam , z czego tłuszcz głównie oliwa , mięso , twarogi itp wiec nie brakuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Dzis tylko 40g tluszczu z tego miesa wlazło , więc nie ciekawie ;p
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jaka dieta dla poczatkujacej?

Następny temat

Jaki trening na redukcje ?

WHEY premium