Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6611 razy
słowa kluczowe: tatuaże  czasowe 
Autor

Tatuaże czasowe??

ZIELIN5

Wysłana - 21 lipca 2004 20:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Zastanawiam się czy te czasowe tatuaże znikają całkowicie czy widać że było tam cos, facet w studiu mi powiedział " Wierzysz w takie bajki jak czasowe tatuaże " i nie wiem czy sobie zrobić na stałe a w jaki sposób się usuwa tatuaż i ile może to kosztować??

fitnessstore.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 lipca 2004 20:34 
W większości przypadków polecamy:

Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

aMarcin

Wysłana - 21 lipca 2004 20:34    Edytuj Cytuj
Jezeli pytasz sie jak mozna usunac, to znaczy, ze jeszcze nie jestes gotowy na tatuaz

ZIELIN5

Wysłana - 21 lipca 2004 20:45    Edytuj Cytuj
Nie no z czasem może mi się znudzić, każdy mi to mówi że żałuje że sobie zrobił bo znudził mu się wzór bla bla bla że też bardzo chciali miec i takie tam i właśnie ja nie wiem czy ze mną bedzie tak samo. A po 2 boje się że w studiu facet może mi spiepszyć wzór.

fitnessstore.pl

aMarcin

Wysłana - 21 lipca 2004 20:50    Edytuj Cytuj
Musisz sie bardzo dobrze zastanowic, bo to za***iscie wazna i odpowiedzialna decyzja i wybierz najlepsze studio, nie warto na tym oszczedzac.

Boofi

Wysłana - 21 lipca 2004 23:21    Edytuj Cytuj
a usuwa sie chirurgicznie ....

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

SFD

Wysłana - 22 lipca 2004 12:33    Edytuj Cytuj
laserowo też ,ale to bardzo drogie

wzór musi być przemyślany...ja swój zanim zrobiłam,przez 2lata go oglądałam codziennie na kartce....teraz mam go od 3lat na ramieniu i nie ma zamiaru mi się znudzić

bienias

Wysłana - 23 lipca 2004 20:50    Edytuj Cytuj
gdzies czytalem ze laserowe usuwanie w bardzo dobrej klinice to wydatek 400zł za cm kwadratowy . z tego wnioskuje ze umnie by to wyniosło kilka ładnych tysiecy .a czasowe takie na 2-3lata to sa ładne na poczatku potem sei rozmywaja i wygladaja jak z dupy.albo robic albo nie

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

bienias

Wysłana - 23 lipca 2004 20:59    Edytuj Cytuj
rowniez jak amarcin wspomnial nie rob np. u takich osiedlowych kolesi lub u pindoli co np. za lydke wezma ci mniej niz 100zł .lepiej dac 300 a wiedziec ze masz profesjonalnie zrobiona.ja mialem w domu robiona ale przez kolesia ktory robi w bardzo dobrym salonie i robi je juz ładne lata wiec si nie bałem. ale to mega porazka jak ktos ci z***ie bo naprawic to jest sztuka .

<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.