Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1272 razy
słowa kluczowe: tatuaż  przeróbka 
Autor

Tatuaż przeróbka

Pakeros_sc

Wysłana - 06 września 2009 12:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam czy da sie ten tatuazjakos przerobic zeby byl wiekszy i wchodził mi na przedramie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 września 2009 13:02 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Samo88

Wysłana - 06 września 2009 13:02    Edytuj Cytuj
Najlepiej jakbyś poszedł do studia i z kolesiem ugadał czy da sie i jak by to wyglądało. Tak mój kolega zrobił miał cos podobnego do Twojego tattoo i wyszlo całkiem niezle ;)

Pakeros_sc

Wysłana - 06 września 2009 13:16    Edytuj Cytuj
wiesz co bylem juz z tym i chcialem zeby mi narysowali pisakiem mniej wiecej jak to by moglo wygladac ale powiedzieli ze zrobia mi to dopiero wtedy jak dam kase i bede robil ten tatuaz bo inaczej moge isc do innego studia a ja nie chce pochopnie podejmywac decyzji.

Samo88

Wysłana - 06 września 2009 14:17    Edytuj Cytuj
No to moze sprobuj w innym studio i moze tam sie zgodza. Jesli bedzie identyczna sytuacja to chyba pozoistanie Ci zeby zaplacic choc jakas zaliczke i niech robia tyle wzorów az ci sie ktorys spodoba :) pzdr/

mikuuus

Wysłana - 12 września 2009 17:32    Edytuj Cytuj
Rozumiem. Mam ten sam problem ale na plecach, chodziłem po studiach i mówią ze trzeba go poprostu zakryć innym większym tatuażem.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.