Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6850 razy
słowa kluczowe: tatuaż  trądzik 
Autor

Tatuaż a trądzik

ssak2

Wysłana - 15 maja 2005 23:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hej mam pytania. Czy cos moze sie stac gdy sie zrobi tatuaz i na nim wyskoczy jakis trondzik? np. na barkach itp. I czy mozna robic tatuaz na sladach po tradziku (jest ich odosc wiele tych sladów)?

I z innej beczki jak jest z tatuazem i rozstepami? Jak jakis rozstepy sie zrobia albo czy mozna robic tatuaz na rozstepach?

dzieki za odpowiedzi:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 maja 2005 00:24 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

ONYK

Wysłana - 16 maja 2005 00:24    Edytuj Cytuj
Bądź mądry i nie rób tatuażu, chyba że zmywalnego. Generalnie imponuj muskulaturą i siłą, a nie gryzmołami na skórze. To moja opinia.

ssak2

Wysłana - 16 maja 2005 00:34    Edytuj Cytuj
spoko tylko ze nie o to pytałem

oska5

Wysłana - 16 maja 2005 11:35    Edytuj Cytuj
nie wiem jak to jest jak robisz tatuaż a na nim wyskoczy trądzik, ale niektórzy moi znajomi robią sobie tatuaże na bliznach (bynajmniej nie po trądziku ) właśnie po to żeby tych blizn nie było widac i powiem Ci że za***iście to wyglada.Tzn faktycznie blizn nie widać! Więc nie sadze żeby Tobie nie przykryło sladów po trądziku. Wiem też ze jeden znajomy mówił że najpierw musi urosnąć a potem sobie zrobić tatuaż żeby mu się rozstęp nie zrobił na tatuazu bo bez sensu będzie to wyglądac. Więc raczej radziłabym robić tatuaż na rozstępach już.Tylko dużo tu zalezy od samego wykonania. Wybierz kogoś kto to zrobi naprawde dobrze

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

ssak2

Wysłana - 16 maja 2005 12:21    Edytuj  Cytuj
spoko dziekówa

ssak2

Wysłana - 16 maja 2005 23:57    Edytuj Cytuj
moze jakis tatuator sie wypowie jezeli na tym forum jest takowy :)
albo ktos kto sie zna na tym chodzi mi bardziej o ten tradzik.

pimpek2000

Wysłana - 03 września 2005 16:49    Edytuj Cytuj
Chcesz zrobic tatuaz w miejscu jak rozumiem ciagle wyskakuja Ci syfki? jezeli tak to nie polecam

ZIELIN5

Wysłana - 03 września 2005 17:41    Edytuj Cytuj
no a wiec: mi jak robil tatuaz to omijał miejsce po krostach (akurat mogl) i mowil ze jak by na tym zrobil to by byla jasniejsza plama, co do krost to nie wiem... zapytaj sie w studio, bedziesz wiedzial na pewno

fitnessstore.pl

booe

Wysłana - 03 września 2005 19:42    Edytuj Cytuj
ONYK jezeli sadzisz że ludzie robią tylko po to tatuaze aby imponować innym, to ja twierdze że twój tok myślenia jest bardzo prosty (czyt. prostacki).
spokojnie mozesz dziabać miejsca z bliznami, jezeli póżniej cos ci wyskoczy w miejcu gdzie masz tatoo również nie masz sie za bardzo czym martwić, nie powinno być sladu (ubytku w tuszu)

booe

VonAbdul

Wysłana - 12 kwietnia 2009 21:22    Edytuj Cytuj
a jak jest jak mam pryszcze i krosty w miejscu gdzie planuje tatuaz? pryszcze/krosty mam dosc gesto "rozsiane" i raczej nie bedzie opcji zeby je ominac. Z tego co wyczytalem nie ma problemu z tatuazem po tradziku (blizny) i jak wyskocza diody po zrobieniu. Domyslam sie ze w moim wypadku tatuaz odpada ...

nioonia

Wysłana - 12 kwietnia 2009 21:28    Edytuj Cytuj
no coz, mysle, ze niestety odpada, ale mozesz postarac sie go wyleczyc, prawda?
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tatuaż a trądzik

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.