Witam. Dzięki Biniowi przekonałem mamę do do zażywania supli - wielkie dzięki lecą z mojej strony. Więc dostałem 200~zł na zakupy. Koledzy z klasy chwalą Olimp za dobrą jakość i smak odżywek więc też spróbuję. Zaciekawił mnie TCM i pomyślałem, ze gdybym wziął 2 duże paczki to zostało by mi +- 100zł. Może ktoś coś podpowie co dokupić na cykl 7-8 tygodniowy? Za wszystkie informacje dziękuję.
Tłuszcze: Orzechy arachidowe 46gT Oliwa z oliwek 99,5gT Słonecznik 44gT Migdały 52gT Dodatkowo tłuszcze z ryb
1268168932000
Biniu NUTRIFARM
Wysłana - 10 marca 2010 07:53
Dzięki Biniowi przekonałem mamę do do zażywania supli - wielkie dzięki lecą z mojej strony. Więc dostałem 200~zł na zakupy. Koledzy z klasy chwalą Olimp za dobrą jakość i smak odżywek więc też spróbuję. Zaciekawił mnie TCM i pomyślałem, ze gdybym wziął 2 duże paczki to zostało by mi +- 100zł.
ciesze sie ze moglem pomoc pozdrow Mame ! na jakosci produktow Olimpa nie zawiedziesz sie - jestem o tym przekonany
Może ktoś coś podpowie co dokupić na cykl 7-8 tygodniowy? Za wszystkie informacje dziękuję.
osobiscie dalbym troche wiecej tluszczow a mniej weglowodanow - ale to moje preferencje
rozumiem ze ilosc kalorii dobrales pod katem swojego celu - w sumie nie piszesz co nim jest - wiec trudno na 100% wskazac podpowiedzi ale zaloze ze chcesz przybrac na masie (glownie miesniowej jak mniemam) jesli wiec kalorii masz odpowiednia ilosc, a bialka dales poprawna wyglada mi wiec na to ze sprawe diety masz ustawiona poprawnie
dodalbym jedynie dosc duzo warzyw (ale nie straczkowych) oraz troszke owocow (obcinajac odpowiednie ilosc z puli weglowodanow) oraz porcje bialka w okolicy treningu (na/po) najlepiej w formie odzywki wysokobialkowej opartej serwatke - np Whey Protein Complex - tak z 30-40g proszku
pozostaja nam suplementy zawsze dla zdrowia polecilbym Gold Omega 3 - 2-4 kapsow dziennie temat prozdrowotny mozna oczywiscie powiekszyc - ale to zalezy od Ciebie
skupie jest jednak na tych ktore moga pomoc rozwinac muskulature
TCM nie wiem jak dlugi cykl planujesz ale TCM nalezy brac wg zalecen producenta - 4 kapsułki 3-4 razy prosze wez to pod uwage przy planowaniu wydatkow
chyba ze polaczymy to z jakism dobrym stackiem zawierajacym juz kreatyne proponuje albo KnockOut albo Massacra Episode 2 (KO starcza na dluzej o ile pamietam)
warto pomyslec o taurynie, laczacej funkcie prozdrowotne z wspomagajacymi budowe miesni
BCAA (zwlaszcza smakowe) ciesza sie duzym uznaniem - tez warto przemyslec :)
to tak na poczatek :)
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2010-03-10 07:55:32
TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Ekspert -
1268203991000
obelixik
Wysłana - 10 marca 2010 09:00
Biniu - dlaczego nie straczkowe ?
Zmieniony przez - obelixik w dniu 2010-03-10 09:00:48
www.bjj.bialystok.pl
Pozdr.
1268208039000
Biniu NUTRIFARM
Wysłana - 10 marca 2010 09:17
bo weglowodanow kolega ma juz duzo - wiec dodatkowych nie chce mu polecac natoamist wszystkie inne sluza glownie jako zrodlo blonnika, witamin i mineralow :)
TWORCA ALTERNATYWNEJ DROGI (i nie tylko) - zaprasza do dzialu NUTRIFARM i lektury magazynu PERFECT BODY www.perfectbody.pl
Ekspert -
1268209068000
Edek_91
Wysłana - 10 marca 2010 15:19
Mama też pozdrawia
Bardzo dziękuję Biniu ;)
ale zaloze ze chcesz przybrac na masie (glownie miesniowej jak mniemam)
Tak, masa mięśniowa.
nie wiem jak dlugi cykl planujesz
Jak pisałem na początku -cykl 7-8 tygodniowy.
Najgorsze jest to, że nie mam za dużo pieniędzy a jak obliczyłem to na 8tygodni wyszło by mi za same Whey Protein Complex i Gold Omega -3 185zł. A KO starcza na 18 dni więc budżet przekroczę kilkakrotni warzyw jem dużo, głównie - marchew, sałata, pietruszka itp.
1268230764000
Biniu NUTRIFARM
Wysłana - 10 marca 2010 15:27
osobiscie zatem wybralbym kreatyne mono 1300 g.* promocja - starczy na 260 dni !! 5 g dziennie Knockout - tylko porcje PRZED treningiem - 33 treningi !! WHEY PROTEIN COMPLEX 100%® 1 kg - 33g proszku starcza na 30 treningow !!!
i do tego Gold Omega 3
moze jednorazowo wydasz ciut wiecej ale na dlugooo starczy !
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2010-03-10 15:27:26
Ekspert -
1268231221000
Edek_91
Wysłana - 10 marca 2010 15:50
Taka opcja mi odpowiada! Bardzo dziękuję ;) Dam znać po cyklu jak podziałały na mnie suplementy
1268232616000
Biniu NUTRIFARM
Wysłana - 10 marca 2010 16:28
powodzenia i zadowolenia ze stosowania !