Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Tani karnet na siłownie/fitnes i inne Wawa i okolice

staff85

Wysłana - 14 września 2009 18:46    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez DUDA_ z działu 'Po siłowni, o siłowni'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Znalazłem karnet, który umożliwia dostęp do około 300 obiektów sportowo-rekreacyjnych w Warszawie i okolicach, są to m.in. siłownie, fitness, masaże, aerobic, boks, solarium, basen, jeździectwo konne, nauka tańca, sztuki walki, paintball, lodowiska, bilard, golf, kręgle, odnowa biologiczna i kilka innych. Taki karnet kosztuje 73 zł i umożliwia korzystanie ze wszystkich tych obiektów bez żadnych ograniczeń czasowych i ilościowych.
Fajna sprawa bo w końcu mam do wyboru za jedną cenę około 30 siłowni w Warszawie a nie jestem przywiązany do jednej i gdy tylko w jednym coś mi nie gra to idę na inną a do tego mogę po siłowni jeszcze iść na basen czy na piwo przy bilardzie :)
A wszystko w jednym karnecie. Warunek jeden cena 73 zł jest dla osób pracujących a pozostali płacą dwa razy tyle.

Jak ktoś potrzebuje namiary gdzie i jak go zdobyć, piszcie tu na forum lub na priv do mnie.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 września 2009 19:09 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Volter14

Wysłana - 14 września 2009 19:09    Edytuj Cytuj
Powiedz co to za cudowny karnet Gdzie go zdobyć?

Pozdro

Molu86

Wysłana - 15 września 2009 20:54    Edytuj Cytuj
to jest benefit system?

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

Doker777

Wysłana - 15 września 2009 21:51    Edytuj Cytuj
tez sie wiecej dowiem, ale cos neimzoliwe

Zmieniony przez - Doker777 w dniu 2009-09-15 21:52:03

staff85

Wysłana - 15 września 2009 21:54    Edytuj Cytuj
To nie jest Benefit System, ale coś podobnego.
Znam Benefita ofertę jednak jak poznałem ofertę tej konkurencyjnej firmy to zdecydowanie chętniej kupiłem tam karnet ponieważ mają o niebo lepsze warunki umowy, niższe ceny i lepszą ofertę obiektów sportowo-rekreacyjnych.
Nie wiem czy mogę tu na forum tak bezpośrednio pisać kontakt do przedstawicieli handlowych tej firmy, o której piszę, ale w najbliższym czasie mam i tak jeszcze się z nim skontaktować to zapytam o takie pozwolenie.
Ale jeżeli tylko ktoś chce z Was, piszcie tu na forum lub do mnie prywatne wiadomości i podawajcie namiary na siebie, jak adres email lub telefon kontaktowy a ja przekaże to do przedstawiciela handlowego i w czym problem, on się już będzie z Wami kontaktował.
A co do tych karnetów to jest super sprawa i ja teraz wszystkich znajomych w to wciągam :) i jeszcze nie słyszałem żeby ktoś powiedział, że nie chce takiego karnetu, wszyscy są zachwyceni jak dokładnie poznają zasady działania takiego typu karnetów :)

Wiolunia11

Wysłana - 05 października 2009 13:07    Edytuj Cytuj
Jestem zainteresowana tym karnetem, który tak zachwalasz.

Wiolunia11

Wysłana - 05 października 2009 14:52    Edytuj Cytuj
Jestem zainteresowana tym karnetem który zachwalasz. powiedz coś więcej na ten temat. Gdzie to jest w ogóle.

m-ce

Wysłana - 26 października 2009 19:35    Edytuj Cytuj
jestem bardzo zainteresowana takim karnetem, proszę o więcej informacji

heszla

Wysłana - 28 października 2009 11:10    Edytuj Cytuj
Jest to legitymacja CBA- do nabycia obok dawnej korony Stadionu Dziesięciolecia,w hurcie zniżki 10%
pozdr.

czaaaki

Wysłana - 30 października 2009 14:57    Edytuj Cytuj
Ja mam benefit i jestem zadowolony firma mi zalatwia karte za 210 zl na 6 miesiecy. Jedyny minus ze jak zapomne sie zapisac to musze czekac pol roku:)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tani karnet na siłownie/fitnes i inne Wawa i okolice

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.