Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1506 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Tak reagują blizny po maści z mocznikiem? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: reaguj blizny maści mocznikiem
Autor "Tak reagują blizny po maści z mocznikiem?"   

Bronek_lp
 Wysłana - 22 luty 2006 10:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
od wczoraj uzywam masci hasceral bo pojawily mi sie male rozstepy kolo pach wiec smaruje te okolice i bicepsy profilaktycznie,a dzis rano patrze a moja 2 letnia blizna koło brzucha jest wkolo zaczerwieniona,nie przypominam sobie zebym samorowal sie tą mascia po brzuchu,moze tak reagują blizny na obecnosc mocznika w organizmie gdy jakas jego czesc przeniknie do organizmu z masci?
Gdy przycisne to czerwone to skora robi sie normalnego koloru,moze ten odczyn zejdzie po 2 dniach?
Pozdrawiam

Zmieniony przez - Bronek_lp w dniu 2006-02-22 10:47:14

Zmieniony przez - Bronek_lp w dniu 2006-02-22 10:47:49

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tak reagują blizny po maści z mocznikiem?

<< Żyły i nerwy. / stabilizatory >>

Podobne: HMB - tak czy nie?! | Czy można się tak zarazić GRYPĄ ?? -sogi !!! | A taka ciekawostka | Co jest nie tak ?!?! | Czy mieliscie cos takiego?pilne | Coś nie tak :/

Warto przeczytać: M. Plata | czwiczenia aerobowe | pu erch | baton jissen | fitness tkkf toruń | trening siłowy a jbb | ile cm macie w barach | ostrowia z hi tec protein | więzadła nadgarstka | testosteron propionat lyka | uszkodzenie więzadła nadgarstka | olimp natura wpc | testosteron propionat lyka 2ml | śledziu | pepa wyskok | dekstro podczas treningu | the squad | a6w zdjecia efekty | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL