Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Taekwondo - odejscie wielkiego guru z PUT

uchy

Wysłana - 20 lutego 2010 22:52    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji dlaczego założyciel PUT, Pan Piotr G. został jak dowiedziałem się wyrzucony z PUT i utworzył PFT? I dlaczego ludzie z PUT nie chcą mieć nic wspólnego z nim... ?
pozdrawiam

ból to fikcja

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 lutego 2010 00:53 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 21 lutego 2010 00:53    Edytuj Cytuj
Spytałem o opinię moją dziewczynę która przez kilka ładnych lat trenowała GTF i odpowiedziała mi że władza Piotra G. to od początku było jedno wielkie nieporozumienie i w zasadzie dobrze się stało że człowiek który destrukcyjnie wpływał na tą federację w końcu został oddalony, to w zasadzie tyle ..

Moderator Działu - Style Tradycyjne
Znawca -

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 21 lutego 2010 00:54    Edytuj Cytuj
Bo ludzie są chciwi i jak zwykle poszło o kasę

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]
Ekspert -

wirda Bushido24.pl

Wysłana - 21 lutego 2010 01:04    Edytuj Cytuj
Dokładnie coś takiego :)
'jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze' - proste.

Moderator Działu - Style Tradycyjne
Znawca -

GizmoTKD Bushido24.pl

Wysłana - 21 lutego 2010 10:05    Edytuj Cytuj
Piotra Gąsiora nikt z PUT nie wyrzucał. Nie przyjechał na walne zebranie PUT, więc nie mógł nawet być kandydatem na prezesa. Po wyborze nowych władz odłączył się od PUT i do dziś kieruje swoją organizacją - PFT.

Nawiasem mówiąc, temat rozłamu jest dość stary (2005 rok)... i był poruszany na forum.

"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
Znawca -

uchy

Wysłana - 21 lutego 2010 11:38    Edytuj Cytuj
Byłem po prostu ciekaw co musiał takiego zrobić, że wszyscy członkowie PUTu z jakimi rozmawiałem, tak negatywnie o nim się wypowiadają. Musiał im trochę za skórę zaleźć

ból to fikcja

wwwaldek ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lutego 2010 21:24    Edytuj Cytuj
wirda: "Spytałem o opinię moją dziewczynę która przez kilka ładnych lat trenowała GTF i odpowiedziała mi że władza Piotra G. to od początku było jedno wielkie nieporozumienie i w zasadzie dobrze się stało że człowiek który destrukcyjnie wpływał na tą federację w końcu został oddalony, to w zasadzie tyle .."

Piotr G. założył i rozwinął PUT do stanu swojej świetności nie posiadając żadnego wsparcia finansowego ze strony państwa jakie miały wtedy dwa Związki Taekwondo, więc nie można mówić, że miał taki negatywny wpływ od samego początku, bo było wręcz odwrotnie. Na pewnym etapie istnienia PUT po prostu piękne idee totalnie przesłoniła wizja zarabiania i wszystko szlak trafił.
Znawca -

wwwaldek ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lutego 2010 21:24    Edytuj Cytuj
wirda: "Spytałem o opinię moją dziewczynę która przez kilka ładnych lat trenowała GTF i odpowiedziała mi że władza Piotra G. to od początku było jedno wielkie nieporozumienie i w zasadzie dobrze się stało że człowiek który destrukcyjnie wpływał na tą federację w końcu został oddalony, to w zasadzie tyle .."

Piotr G. założył i rozwinął PUT do stanu swojej świetności nie posiadając praktycznie żadnego wsparcia finansowego ze strony państwa jakie miały wtedy dwa Związki Taekwondo, więc nie można mówić, że miał taki negatywny wpływ od samego początku, bo było wręcz odwrotnie. Na pewnym etapie istnienia PUT po prostu piękne idee totalnie przesłoniła wizja zarabiania i wszystko szlak trafił.
Znawca -

wwwaldek ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lutego 2010 21:39    Edytuj Cytuj
Cavior nie bij,nie moja wina, to forum coś szwankuje, poszło dwa razy
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Taekwondo - odejscie wielkiego guru z PUT

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.