Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
mam taka propozycje. moze osoby majace najwiecej do powiedzenia w tematach dopingu wklejaly by w tym poscie swoje zdjecia zeby bylo wiadomo z kim sie rozmawia. twarz oczywiscie mozna zamazac jesli ktos sobie nie zyczy jej pokazywac. przeciez wyglad w duzej mierze swiadczy o posiadanej wiedzy i jest jej najlepszym dowodem. bylo by wiadomo kto swiruje a kto moze miec o tym naprawde pojecie. tylko musimy tu byc honorowi i pokazywac prawde bo tak jak pisze przy wypelnianiu profilu KLAMSTWO MA KROTKIE NOGI. wtedy wypowiada sie taki przemodrzaly delikwent i mozna sobie sprawdzic jego wyglad. a pozatym to moglby tu powstac niezly albumik fotograficzny czlonkow dopingu
post bez sensu, przykladem jest tu uzytkownik <b>natan33</b> który 1) ma dobra genetyke 2)niesamowicie duzo wp*****la a wiedzy ma nie za wiele...
przykladem jestem tu chociazby ja, kiedy ostatnio tlumaczylem kolesiowi ~~>50cm ramie co to wogole jest clomid i tamoxifen, kiedy i w jakimcelu się tego uzywa
z tym ze tez za jakiegos wyjadacza tematu sie nie uwazam...
1122996831000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:40
mysle ze natan33 jest jednym z wyjadkaw. a odnosnie reszty moglo by to byc jakims tam wyznacznikiem. a zawsze mozna pozniej sobie pomyslec TAKI DUZY A TAKI GLUPI. i nie mam tu absolutnie w tym momecie nikogo na mysli
BORN TO WIN.
Ekspert -
1122997211000
czekitt
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:40
Bardzo dobry pomysl, najlepiej zaczac od modow, specow, doradcow itd. Dalbym soga gdybym mial abo Pozdrowki
Courage isnt about being scared...its about being terrified but persevearing anyway
1122997216000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:41
czekit to se wykup piatke ci szkoda hehe pozdro
BORN TO WIN.
Ekspert -
1122997272000
Haldo
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:43
moje foty pare linijek niżej EDIT: w dziale nasze foty oczywiście
Zmieniony przez - Haldo w dniu 2005-08-02 17:45:46
co nas nie zabije to nas wzmocni... zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!
1122997400000
Vtec
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:46
dokladnie, ja ostanio tez mialem sytuacje podobna...
gosc 50 cm w lapie mi mowil co wziac na pierwszy raz....mowie ok, a odblok? On na to, robisz zejscie winkiem...Mowie ok, a nolva? On- nie bierz tego :D LOL
Pozdrawiam wszystkich VTEC !
1122997580000
czekitt
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:46
nieszkoda, ale mieszkam zagranica
Courage isnt about being scared...its about being terrified but persevearing anyway
1122997612000
Zajob01
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:50
jemu napewno nie chodzilo o goscia ktory ma 50 cm w lapie i jest zalany jak swinia to bedzie widac czy ma wiedze czy jej nie ma :) to takie moje zdanie ;)
1122997803000
jazzdeczka
Wysłana - 02 sierpnia 2005 17:55
pomysl niezly ale moze nie kazdy bedzie mial mozliwosc wklejenia foty albo nie beda umiec albo zawsze znajdzie sie jakies albo ale pomysl good.sogacz.