Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TS a bieganie...

__Kamil__

Wysłana - 25 stycznia 2008 00:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

niemoglem znalezc nigdzie tego tematu, wiec :

zaczal mi rosnac bebzon... oczywiscie nie jest ogromny no ale rosnie... mam dość powazne problemy z sercem i zbyt duzy BF moze mi powaznie zaszkodzic no i , chce zaczac biegac starając sie zachowac swoją siłę, ewentualnie tracąc jej jak najmniej

bieganie z rana naczczo to dobry pomysl ?? 3x w tygodniu po 3-5km truchtu, spali mi tluszcz a nie mięsnie ? po 2-3tygodniach 'rozgrzania' w bieganiu chcialbym dodac jakis spalacz...

z gory dzieki za odpowiedzi

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 stycznia 2008 09:25 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 25 stycznia 2008 09:25    Edytuj Cytuj
Ja uważam, że bieganie nadczco rano to zabójstwo dla mięśni i siły. Jeżeli chcesz tak robić to zaopatrzyłbym się w jakieś antykataboliki: bcaa, glutka, tauryna. Może spróbuj najpierw robić 15-20 minut na rowerku po treningu siłowym? No i przedewszystkim pokierój odpowiednio dietą bo to ona jest tutaj kluczowym elementem, który pozwoli Ci zrzucić tłuszczyk przy jak najmniejszej stracie siły.

PS: Nie masz żadnych przeciwskazań do brania spalaczy? Najlepiej zadziałałby jakiś spalacz z efedrynką(przy okazji świetny antykatabolik), ale z Twoją chorobą to chyba najgorsze rozwiązanie.

There is no reason to be alive if you can't do DEADLIFT!
Ekspert -

Andrews24

Wysłana - 25 stycznia 2008 11:33    Edytuj Cytuj
ja uwazam ze bieganie nadczo jest najlepszym rozwiazaniem w celu pozbycia sie fatu i poprawienia czynosci pracy serca rano wystepuje tez silny katabolizm wiec przyda sie jakis antykatabolik ja zwykle gdy biegam to daje 5gram bca i jednego kapsa tauryny spadkow zadnych nie mam potym ale biegne w dosc wolnym tempie jedna godzinke

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 25 stycznia 2008 11:59    Edytuj Cytuj
Ile wstajesz?

Ekspert -

__Kamil__

Wysłana - 25 stycznia 2008 13:12    Edytuj Cytuj
'PS: Nie masz żadnych przeciwskazań do brania spalaczy?' hm... lekarze mowili ze absolutnie niepowinienem cwiczyc !! no ale pominmy o i uznajmy ze nie mam zadnych przeciwskazan

mam w domu thermal pro revolution, dokupie bcaa,(będe to bral z rana na 30minut przed bieganiem), po bieganiu lykne carbo, potem jakies zwykle zarcie, ogranicze tez troche weglowodany w diecie ( ostatnie wegle będe jadl w posilku potreningowym, potem juz tylko tluszcze i bialko ), no i spadek siły chyba nie powinien być jakis ogromny ? na poczatek planuje biegi powiedzmy 4km 3-4x w tygodniu

dodam ze od wrzesnia praktycznie nie mialem wiekszej aktywnosci fizycznej silka, jakis spacer i nic wiecej hehe

Zmieniony przez - __Kamil__ w dniu 2008-01-25 13:14:17

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 25 stycznia 2008 13:57    Edytuj Cytuj
Żebyś nie przesadził bo efka może Cię kopnąć mocno....szczegolnie jeśli masz chore serducho. Zastanów się dobrze.

Ekspert -

__Kamil__

Wysłana - 25 stycznia 2008 14:19    Edytuj Cytuj
thermal dziala jak antykatabolik ? czy musze dokupic jeszcze bcaa ?

Andrews24

Wysłana - 25 stycznia 2008 14:36    Edytuj  Cytuj
moim zdaniem dokup bcaa olimpa megacapsy sa ekonomiczne

Winiacz-88

Wysłana - 25 stycznia 2008 16:14    Edytuj Cytuj
Zamiast thermal pro revolution kup jakiegos fat burnera (np.trec) będzie lepiej na serce. a co do biegania to lepiej zastąpic to rowerkiem

__Kamil__

Wysłana - 25 stycznia 2008 16:20    Edytuj Cytuj
tyle ze nie mam rowerka stacjonarnego, w zeszle lato jezdzilem na zwyklym ( odemnie w gory swietokrzyskie , jakies 100km , potem po gorkach sporo km, i na drugi dzien powrot... ), + bardzo duzo plywalem/nurkowalem, no ale teraz pogoda za bardzo nie sprzyja na jazde w gory... a w to lato bardzo ciezko tyrałem w UK, i chyba dlatego teraz tak tyje bo za malo ruchu...

a co do spalacza jakis czas temu kupilem juz tpr dla kogos, no ale zostal w koncu...

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 25 stycznia 2008 16:32    Edytuj Cytuj
Ja szczerze Ci odradzam branie thermala. Spalacze bezefedrynowe to według mnie pieniądze wyrzucone w błoto. Skup sie na diecie i suplach(bcaa, tauryna) i będzie dobrze

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TS a bieganie...

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.