Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wiek: 25 Waga: 106kg Wzrost:180 cm Wymiary: Biceps 46 cm Klatka 133 cm Udo 70 cm Pas 88 cm Staż: 8 lat z przerwami najdłuższa 4 miesiace Dieta: Białko 3 g , Węgle 5 g PRzebyte Cykle: z ostatniego był Trenbolon , Propionat , Wino tab Boldek , przerwa od ostatniego 6 miesiecy Cel Cyklu : pare kilo czystego miecha Poiziom BF: 20 % Tendencja do : raczej do łapania tluszczu w okolicach brzucha gdy nie trzymam diety Stan zdrowia: lekkie nadcisnienie ale pod kontrolą Wyniki siłowe: wycisk 170 kg w seri przysiad 200 kg martwy 180 kg
Długo już w tym siedze ale mimo to wiem że jest na forum paru gości którzy naprawde wiedzą o co chodzi w tym dlatego prosze o porade , zakupione środki to Trenbolon Boldenon Tesc Propionat Anavar, na odblok Clomid i HCG , prosze o podpowiedz jak i co ewentualnie jeszcze dokupic dodam że suplementacja jest u mnie na porzadku dziennym wiec o to nie pytam , nie ukrywam ze czekam na opinie Gregora czy np B50 inne mile widziane , pozdrawiam
Trenbolon Acetat 30 ml , Propionat 20 ml , boldenon 30 ml , oxa 200tab, jest w tym tez odblok HCG z Clomidem, niewiem czy dziwna proporcja ja nienarzekam
Jay Cutler lifestyle
1262457155000
Sajks
Wysłana - 02 stycznia 2010 19:35
Boldenon dałem po to by wszedł mi po trenbolonie bo jak wiadomo od około 4 tyg Boldek idzie a tren po paru dniach , propa chcialem dac na poczatek na rozbujanie po propie wrzucic oxe ale to tylko moj pomysl na udane ciasto
Jay Cutler lifestyle
1262457305000
Mocny275
Wysłana - 02 stycznia 2010 20:12
1-13 bold 1-10 cypio 1-7 tren 9-14 oxa 10-15 prop
ja bym coś takiego robił lub najpierw oxa pozniej tren.
Zmieniony przez - Mocny275 w dniu 2010-01-02 20:13:19
Zestaw tak dobrany ze nawet cwiczyc nie trzeba ...
Wez sobie suste i npp plus ewentualnie wino i do tego miche przytrzymaj i starczy bez cudow i tysiaca srodkow. Po pol rocznym off dmuchnie elegancko.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-01-02 21:01:42
BORN TO WIN.
Ekspert -
1262462285000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 02 stycznia 2010 21:03
Ja to bym chciał zobaczyć Twoje zdjęcie. Bo cięzko mi jest sobie wyobrazic jak ktos moze wygladac przy takich proporcjach wymiarowych.
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1262462626000
Sajks
Wysłana - 02 stycznia 2010 21:19
to chcesz takie zdjecie jak Twoje w spodenkach? czy chcesz zobaczyc jak nogi wygladaja?wrzuce po bombie specjalnie dla Ciebie zebys uwierzyl ze Bog istnieje.Gregor Mocny dziekuje , pocisne na tym co mam bo szkoda to chomikowac cypio tylko dokotluje i bedzie gicior.
Jay Cutler lifestyle
1262463587000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 02 stycznia 2010 21:21
Marcel pojechane
BORN TO WIN.
Ekspert -
1262463681000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 02 stycznia 2010 21:30
Sajks, ja w Boga nie wierze, także marne Twoje trudy będą zaprawdę powiadam Ci.