siema ,
gram w pewnym klubie gdzie treningi mamy 5 x w tygodniu + basen a ja zeby sie lepiej wytrenowac chodze jeszcze na hale z qumplami zeby pograc 3 x w tygodniu czyli wynika z tego ze mam czasem 2 treningi dziennie
i jeszcze po tej grze z qumplami zostaje sobie i np zongluje cziwcze ruzne zeczy i tu pojawia się moje pytanie czy to to moze mi w czyms zaszkodzic ??
ze bede jakis przemeczony ub cos w tym stylu ?? ja osobiscie nie czuje sie przemeczony troche dużo tego, wsłuch** się w swój organizm, jak poczujesz że jesteś słaby to zrezygnuj z sali.
- i nie skumałem o co chodzi z tym chlodzeniem organizmu ?? potreningu lekko potruchtaj sobie, porościągaj się dokładnie i uzupełnij płyny oraz minerały (magnez)
- i czy dobrze jest jak po takiej gierce zostane sobie i jakies15 min sie poroscigam a puzniej poodbijam sobie porzagluje potrenuje tricki itp po części juz odpowiedziałem na to, oczywiście im więcej treningu technicznego i obcowania z piłką szczególnie w twoim wieku tym lepiej

odżywianie
http://www.sfd.pl/temat221669/ dopasuj sobie jedzenie do twoich możliwości.
pawiell
Czy potrafi może ktoś wytłumaczyć w jaki sposób wykonuje się piłkarskie nożyce ciężko mi sie zorientować po filmikach jak to sie robi wytłumaczyć przez internet nie jest łatwo, poszukaj kogoś kto umie i ci pokaże i ćwicz. Nie ma jednej techniki wykonywania "krzyżaka" niektórzy odrywają (przy wykonywaniu prawa nogą) noge lewą inni nie.
Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2006-01-08 20:19:38