Bardzo dobrze robisz biegając w terenie. Zróżnicowane nachylenie podłoża pozwoli ci nie tylko złapać kondycje ale też ukształtować różne partie mięśni. Z tym że po tygodniu biegania (nie biegaj codziennie na maksa bo sie zajedziesz- w środku tygodnia zrób sobie tylko lekki truchcik + rozciąganie w terenie oczywiście) dobiegnij do jakiegoś miejsca gdzie będziesz mógł robić jakieś pentle, okrążenia i zrób sobie "piramidke" takie coś: rób sobie okrążenia (przerwa między seriami 1 minuta) 1,2,3,4,4,3,2,1 na pierwszym treningu na 3/4 siły a następnie ile fabryka dała. "Piramidka jest męcząca więc nie rób częściej niż 2-3 razy w tygodniu.
Michalinho Body maker ja tez wam zycze powrotu do zdrowia i gry wysoko....Body maker mam prosbe kolejna mozesz rozlozyc mi plan treningowy dla defensywnego pomocnika na wakacje 2 miesieczny uwzglednaijc szybksoci itp......techniak sie sam zajme treningi mam 2 razy w tygodniu wtorke sroda i przez tydzien bede nad mozrem wiec jak mzoesz bede wdzeczny gdyz mam zamir pzrebci sei do seniorw bo pozcyja defensywnegto pomocniak jest latwatam a potrzebuje wzmocneinai wszytkich zreczy gibksoci szybksoci itp......czy moge to osiagnc przez, wakcje???szybjkkosc trenuje ta z skipami z te strony i bylbym wdziecznygdybys mi ulozy plan psizac z czasem wszytko bo to mi do szczescia potrzeben dziekuej z gory body maker..........ej michalinho a ty gdzie grasz???