Dzięki za arta szukałem dużo o Franku i dzięki tobie wiem o nim więcej .Frank to mój autorytet ,dla mnie zawsze będzie na 1 miejscu !
Kto rano wstaje ten leje jak z cebra :)
1033582239000
Kruszek
Wysłana - 13 października 2002 23:08
Gratuluje wspaniałego artykułu!!! Szczególnie że dotyczy on Franka którego bardzo lubiłem Może i nie miał wyszczególniających się grup mięśniowych ale na pewno bił wszystkich równowagą umięśnienia oraz niezwyklą elegancją bijącą z jego póz To był dopiero miszcz Jeszcze raz gratuluje wspaniałego artykułu! Łap SA!!!!!
"jak se podchmielisz tak się wyśpisz"
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -
1034543327000
szafrani
Wysłana - 12 czerwca 2003 18:08
Tak Frank to ideał godny naśladowania. polecam odwiedz jego stronę.
w tym wieku posiada niezła muskulature, to żadkosc
"Nikt nie czepia się silnych ludzi" Charles Atlas
1057926636000
SFD
Wysłana - 11 lipca 2003 15:05
Dziwie sie jak on mogl zostac Mr. Olympia...??? Arnold Schwartzenegger nazywal Zane "kurczak z czterdziesto centymetrowymi ramionkami". Pozniej poznal Franka i zostali przyjaciolmi... ale jesli chodzi o sylwetke Arnold nadal twierdzi ze Frank poprostu byl za maly...
Don Corleone Mafii CHLEW Swiniak Rulez!
1057928704000
shinobi
Wysłana - 11 lipca 2003 15:26
mały nie mały, Arnold raz z nim przegrał, chociaz był duzo większy od niego, nauczył sie od niego, ze masa to niewszystko. Większosc kulturystów wyrażała sie o Franku z najwyzszym szacunkiem, jezeli dobrze pamietał nazywany był nawet profesorem, co niema nic wspólnego z zawodem
1057930018000
SFD
Wysłana - 20 lipca 2003 17:39
Wszystko ladnie, wszystko pieknie. Ale czemu nie napisales jaki koks bral? No bo o tym sie nie mowi, tak? Wiec poco te programy dla sterydowcow? 15 seri na 1 grupe miesniowa 2 razy w tygodniu? Skad sie urwales?
Odnalazlem powolanie, Bede chlal i tak zostanie, Bede ruchal cale zycie, Wszystko inne mial w odbycie.