Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 31195 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
78,57% (99)
DOBRY
9,52% (12)
NIE POLECAM
11,90% (15)
Autor

TREC Creatine micronized 200 mesh

OS Kogut

Wysłana - 17 października 2006 03:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Opis:

CREATINE MICRONIZED 200 MESH to suplement umożliwiający osiągnięcie najlepszych parametrów wysiłkowych, w bardzo krótkim czasie. Zawiera w składzie monohydrat kreatyny poddany nowoczesnemu procesowi mikronizacji. Proces ten polega na zmniejszaniu rozmiarów cząstek aktywnych (w tym przypadku monohydratu kreatyny) do rozmiarów, w których jest najlepiej przyswajalna przez ludzki organizm.

CREATINE MICRONIZED 200 MESH poprawia jakość procesów energetycznych zachodzących w organizmie, który poddawany jest obciążeniom fizycznym. Zwiększa produkcję i dostępność ATP dla mięśni, a także umożliwia przeprowadzenie wydajniejszej syntezy białek mięśniowych. Jednocześnie skutecznie zapobiega pozyskiwaniu z niej aminokwasów do celów energetycznych.

CREATINE MICRONIZED 200 MESH stosowany zgodnie z zaleceniami producenta, pozwala na:
- rozbudowę beztłuszczowej masy ciała
- spektakularne przyrosty siły i wytrzymałości mięśni
- polepszenie jakości powysiłkowych procesów regeneracyjnych
- skuteczne przeciwdziałanie katabolizmowi

CREATINE MICRONIZED 200 MESH jest nowoczesnym preparatem kreatynowym, polecanym sportowcom o różnych stopniach wytrenowania. Pozwala na osiągnięcie najlepszych efektów anabolicznych w zupełnie bezpieczny sposób.

Wartość odżywcza w 1 kapsułce /1 kapsułka (800mg)/:
- Białko 112 mg,
- Węglowodany 0 g,
- Tłuszcz 0 g,
- Monowodzian kreatyny 688 mg,

Wartość energetyczna 1 kapsułki: 90kJ / 0,45kcal.

Skład: monowodzian kreatyny, żelatyna wołowa (składnik kapsułki), stearynian magnezu.

Sposób użycia:
Najczęściej stosowane sposoby przyjmowania kreatyny:

I. Pierwszy sposób składa się z trzech faz:
A. Faza nasycenia - trwa 5 dni. W tym okresie należy codziennie spożywać kreatynę w podzielonych dawkach po 5g każda. 1 i 2 dzień 30g -25g (6-5x5g); 3 dzień 25g-20g ( 5-4x5g.); 4 dzień 20g-15g (4-3x5g); 5 dzień 15g -10g (3-2x5g).
Kreatynę przyjmuje się zawsze na pusty żołądek (około 15 min. przed posiłkiem), rozpuszczoną w wodzie najlepiej z dekstrozą.

B. Faza podtrzymania - trwa od 5 do 7 tygodni. W dni treningowe przyjmuje się kreatynę w dwóch dawkach po 5g. Pierwszą porcję zaleca się na 30 minut przed treningiem rozpuszczoną w wodzie, a drugą bezpośrednio po treningu w postaci napoju złożonego z 5g kreatyny z dodatkiem około 40g dekstrozy. Można dodać do tego 10g L-glutaminy lub 20g peptydu glutaminy.
W dni bez treningu najlepiej pierwszą dawkę kreatyny (około 3g) wypić rano bezpośrednio po przebudzeniu z dekstrozą, co spowoduje szybsze odnowienie zapasów glikogenu. Drugą dawkę w ilości 3 g najlepiej spożyć w połowie dnia, również z dekstrozą.

C. Faza odpoczynku - trwa od 4 do 6 tygodni. Jest to okres bez dawkowania kreatyny, równocześnie treningi powinny być mniej intensywne.
II. Drugi sposób podobny jest do pierwszego, pomija się tylko fazę nasycenia. Sposób przyjmowania jest zatem taki jak w punkcie B i C.

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-10-31 23:13:46
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 października 2006 20:17 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 69.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Konix19

Wysłana - 27 października 2006 20:17    Edytuj Cytuj
Przypomina mi sie moj pierwszy cykl... łezka w oku sie kreci.
0 pojecia o czymkoliwek, 5-6 treningow w tygodniu, w**** bledow (nie ortograficznych) treningowych, byle wiecej ryzu i mleka w proszku. Efekty masakryczne !!! Kosmiczna sila jak na tamte lata. Z perspektywy czasu chlodnym okiem powiem ze kreta jak kreta, na pierwszy cykl jak znalazł
Polecam

Jest jedna rzecz dla której warto żyć i nie jest to hip-hop

RIDDLE

Wysłana - 29 października 2006 09:38    Edytuj Cytuj
dla mnie jeden z najlepszych mono jakie lykalem.bardzo polecam.az chcialo sie isc na trening.

*...przeklinałem-przeklne zdradę biedę chciwość...*

Kubux

Wysłana - 13 grudnia 2006 14:19    Edytuj Cytuj
Wzialem te kreatyne na pierwszy cykl i wlasnie go koncze i nie czuje zbytnio efektów. Wyniki siłowe nie zwiekszyły się, wagowo poszlo okolo 1.5kg które bym przytył pewnie i bez niej. Liczyłem na coś więcej. Diete utrzymywałem , na trening chodziłem.

popej86

Wysłana - 30 stycznia 2007 14:17    Edytuj Cytuj
rowniez moja pierwsza kratynka z efektow bylem bardzo zadowolony waga do gory ok 4 kg sila tez na znaczny plus na lawce ok 10 kilo ale najwazniejsze jest to ze czulem jej dzialanie i to calkiem spore;

front kick

Wysłana - 31 stycznia 2007 18:12    Edytuj Cytuj
dawno dawno temu jak robiłem mój pierwszy cykl wziąłem właśnie tą kreatynke i mogę powiedzieć, że efekty były zadowolające jak na monohydrant :)

wolin

Wysłana - 19 lutego 2007 15:54    Edytuj Cytuj
Właśnie kończe cykl i powiem, że na siłe poszło dużo ale na mase nie zauważyłem zbytnio efektów. Może to wina mojej diety .. w sumie dobra kreatyna ale spodziewałem się czegoś więcej.
Podzr.

rasti01

Wysłana - 26 lutego 2007 11:01    Edytuj Cytuj
Zwykle mono. Nie ma tragedii.

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

qqla7

Wysłana - 19 marca 2007 22:07    Edytuj Cytuj
jak dawkowac tą kreatynę? tak jak zaleca producent? czy moze ominac fazę nasycenia i stosowac od poczatku tylko faze podtrzymującą?

od żuru chłop jak z muru :)

Amadi-55

Wysłana - 28 marca 2007 22:10    Edytuj Cytuj
ja brałem w DT: 5 rano i 5 kaspów po treningu, a DNT tylko 5 rano. Brałem to z glukozą. Jak dla mnie to kiepska jest, przytyłem 1,5-2 kg, siłą moze troche wzrosła. W sumie to sie zawiodłem, ale nie mam też porównania z innymi kreatynami, teraz chce kupić OLIMPA TCM Mega Caps (jabłczan).

Kaspa

Wysłana - 03 kwietnia 2007 20:02    Edytuj Cytuj
tanio wychodzi nawet
I dobra

"Kiedyś będe duży"

Odpowiedzi jest na 9 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.