Nie wiem czy w odpowiednim dziale pisze ale pisze. Chodzi mi o wpływ THC na przyrost masy (nie koniecznie mięśniowej). Jak powszechnie wiadomo THC niesamowicie pobudza apetyt, co oczywiscie sprzyja przyrostom. Słyszałem jednak opinie, że mocno spowalnia metabolizm i wchłanialność, co przyrostom nie sprzyja. Wie ktoś cos na ten temat? reasumujac chodzi o to czy thc sprzyja czy blokuje przyrost masy?
z góry THc ;)
"Nie ufam nikomu - kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
sprzyja napewno aptetytowi a co za tym idzie dostarczamy wiecej kalori, wiec mozemy odkladac wiecej tluszczu ale kto do tego dazy? co do miesni to obniza poziom testosteronu wiec niekorzystne odwadnia - tez bardzo niekorzystne wiec, jezeli chodzi o miesnie to nie wplywa dobrze na forme
Jezeli cos robisz to staraj sie to robic jak najlepiej potrafisz a nie jak przecietny kowalsky ,bo zostaniesz przecietnym kowalskym
Ekspert -
1162112008000
x.X.x
Wysłana - 29 października 2006 13:51
1162126285000
Don quixet
Wysłana - 29 października 2006 14:25
xXx - chodzisz do gimnazjum że takie smuty walisz? Popatrz co się dzieje z ludźmi palącymi zielone już dobre kilka lat, a zmienisz zdanie...
RECEDITE,PLEBES!GERO REM IMPERIALEM!
1162128350000
x.X.x
Wysłana - 29 października 2006 15:03
Znam dziesiątki takich ludzi. Tyle, ze ludzie ktorych ja znam to nie sa osoby z dna spolecznego tylko ludzie, ktorzy wiedzą, że uzywki są dla ludzi ale trzeba ich uzywać z głowa. Ty masz swoje zdanie a ja mam swoje.
1162130626000
Rothen
Wysłana - 29 października 2006 15:24
boshe co te narkotyki z ludzmi robią , a oni nie wiedzą co czynią , smutne to....
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -
1162131898000
Kozaxon
Wysłana - 29 października 2006 15:46
No ja mam kumpli co jaraja dzien w dzien przez 2-3 lata i w sumie nic sie im nie dzieje, procz malego szczegolu, ze nie potrafia juz bez tego zyć. Wiec rachunek jest prosty