Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Tooncar

Wysłana - 02 marca 2007 23:26    Edytuj Cytuj
Ten przysiad tez nie jest pełny.. lepiej weź mniejszy ciezar i zrob pożądnie

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 07:17    Edytuj Cytuj

Witam!

Dzisiaj sobota- wspaniały dzień bo początek weekendu. Obudziłem się małymi zakwasami ale ogólnie jest ok, dzisiaj nigdzie się nie wybieram mimo że mam wielką ochotę jednak fakt ,że nie mam z kim i nie mam kasy sprawia że coraz chętniej zostaje w domu i nawet jak jest okazja niechętnie wychodzę.
Moje nowe postanowienie to uzbierać kasę na nową ławkę i kupić gryfy- 213 cm, mocno łamany i być może obciążenie . Teraz trzeba plany wcielić w życie dlatego początek nowego tygodnia rozpocznę bardzo wcześnie- rano wybieram się na badanie kału z pierwszą próbką i być już w przyszły weekend będę tyrał w jednym z hipermarketów chyba że nie wypali to nie jestem na straconej pozycji bo pomagam sąsiadce więc trochę grosza na pewno wpadnie do kielni

Ok to na tyle.

Teraz zapraszam na 1 odcinek "Gotuj z Jubym"

W dzisiejszym odcinku wspaniały koktajl ,który możesz przyrządzić w zaledwie 3 min. Idealny jak śpieszysz się do pracy lub nie masz czasu na gotowanie. Jest tak prosty w wykonaniu ,że może go zrobić nawet twoje dziecko.

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 07:18    Edytuj Cytuj

Składniki:

5 jajek
100g twarogu
przegotowana woda ( 250-400 ml )

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 07:23    Edytuj Cytuj

Wszystko mieszamy i otrzymujemy wspaniały szejk gotowy do wypicia.

Właśnie taki wszamałem dzisiaj na śniadanko

Rady autora przepisu:

- sprawdź czy sprzęt jest dobrze podłączony i nie grozi Ci niebezpieczeństwo,
- przy drugiej aż do ostatniej ( w moim wypadku 6 szklanki ) zatykaj nos, zamknij oczy i wyobraź sobie że pijesz waniliowego szejka prosto z Mc Donald's.

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 07:25    Edytuj Cytuj

I wła la- wypite.

Smaczne ( po chvju ) ,zdrowe i pożywne ale co się nie robi dla mięśni

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 10:22    Edytuj Cytuj

Jak zapowiadałem przez dwa dni będę próbował swoich sił na diecie CKD. Oczywiście nie będę układał nowej diety na dwa dni ale ilość ww będzie bardzo niska- dzisiaj i jutro planuje tylko je wrzucić do obiadu w postaci warzyw z patelni z lodówek TESCO.

Ciąg dalszy programu : "Gotuj z Jubym"

Jajeczniczka

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 10:23    Edytuj Cytuj

Troszkę jajek- chyba 6-7 wrzuciłem

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 10:25    Edytuj Cytuj

Szczypta oregano i mamy gotowy posiłek

Było- minęło. Teraz odpocznę sobie z 1,5 h i rozpocznę aerobik .

EDIT: Stoch ty luju . Oby tak dalej

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-03 10:29:27

rafal161

Wysłana - 03 marca 2007 11:08    Edytuj Cytuj
Obejrzałem filmik jak ćwiczysz na poręczach,ciężar który masz na linie złap między nogi bo tak to się buja a ty razem z nim.Jak tam wrażenia po thermalu,widzisz już jakieś efekty? Powodzenia! SOG

Aktualny test: [http://*******/cctw]
Stary test: [http://*******/cctc]
Siłownia: [http://*******/cctf]

juby5_89

Wysłana - 03 marca 2007 11:21    Edytuj Cytuj
Tooncar : jak to mówi mój kumpel " choćby chvj stał na chvju i chvjem się podpierał" to ja już niżej nie zejdę. Nie chodzi tu o ciężar ale czuje wtedy jakby ucisk w kolanie i naprawdę boli a zdrowie najważniejsze. No offence ale nawet jakbym miał robić przysiady beż żadnych ciężarów ten przysiad to naprawdę niżej bym nie zszedł

rafal161 : dzięki, co do pompek to próbowałem kiedyś i niestety ale jak zgięte nogi które tworzą 90 stopni i wrzucę między nie ciężar to kolano mi odmawia posłuszeństwa także niestety pozostaje lina. Buja mnie strasznie bo prostuje do końca i "łapie oddech"- next nie będę tak robił ale ciężar w dalszym ciągu pozostanie na linie.
Co do thermala to trudno mi powiedzieć- wczoraj wziąłem z porcją Cp przed treningiem i nic szczególnego- pompy nie było ale ochota do treningu tak . Dzisiaj wziąłem do śniadania i też nic ale możliwe ,że jeszcze za wcześnie żeby oceniać jego działanie pobudzające.

Odpowiedzi jest na 37 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.