Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Kamiru

Wysłana - 22 kwietnia 2007 15:29    Edytuj Cytuj
Imo postep silowy ciezki do zauwazenia, w wiekszosci cwiczen roznice w liczbie powtorzen, wiec nie bardzo mozna ta roznice obiektywnie wychwycic. Sila byla na pierwszym miejscu w temacie Twojego testu i myslalem, ze tak samo priorytetowo bedzie potraktowana, jednak tak jak pisal juz wczeeeesniej Jacek z Kaizenteamu ciezko robic sile na redukcji. Mialem nadzieje, ze uda Ci sie udowodnic mu, ze jednak masz racje, ale niestety nie udalo sie to. Mimo to gratuluje i zycze wytrwalosci na daleszej drodze treningu.

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -

WODYN TRENING

Wysłana - 22 kwietnia 2007 15:41    Edytuj Cytuj
mogl dac wiecej kalorii

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

juby5_89

Wysłana - 22 kwietnia 2007 15:53    Edytuj Cytuj
Można by było robić wszystko i nic . Jak kombinowałem z treningiem i dietą i trochę tego było za dużo. Przy okazji to była moja pierwsza "sensowna" redukcja więc też dużo się z niej nauczyłem.

Nie chce się wymigiwać ale na treningu Wodyna byłem zaledwie 4 tyg. więc też nie spodziewałem się cudów.

Co do diety to teraz zwiększę kcal, bieganie zostawię.. żeby mnie nie podlało tym bardziej ,że lato się zbliża

Zgadzam się z waszą opinią.. - ja jestem mimo wszystko zadowolony.

Wodyn jak tu jesteś...

Pisałem ci na maila ,że chcę zmodyfikować trochę ten twój plan zamieniając kilka ćwiczyć. Pytanko:

można zamienić ściąganie drążka wyc. górnego na wiosłowanie półsztangą bo obawiam się ,że nie podciągnę się 15 razy.... tym bardziej z obciążeniem.

Kamiru

Wysłana - 22 kwietnia 2007 23:51    Edytuj  Cytuj
A probowales podciagac sie wasko (bardzo wasko! reka przy rece) podchwytem? Ja tak robie juz od kilku miesiecy i efekt powoli zaczyna byc mysle powoli widoczny.

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 37 stron.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.