Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

ediee

Wysłana - 18 kwietnia 2007 19:30    Edytuj Cytuj
bardzo duża óznica (widać ją anwet na tych ciulatych fotkach ), szczeólnie ostatnie zdjecie mi sie spodobało
pzdr
p.s
sog za prace

Kamiru

Wysłana - 18 kwietnia 2007 23:32    Edytuj Cytuj
Test prowadzony dobrze, foty malo ciekawe, przez co bylo troche szaro, ale widac bylo ze naprawde robiles so mogles zeby do testu zagladalo jak najwiecej ludzi.

Efekty- widoczne. Dziwi mnie tylko, ze prowadzac na wysokim poziomie caly test nie poprosiles kogos o zrobienie porzadnych zdjec w tej samej odleglosci od aparatu, w podobnym swietle itd (a pisales np, ze cwiczyles ostatnio z kuzynem, wiec nie rozumiem, czemu nie przesunales podsumowania o ten jeden dzien i nie zrobiles porzadnych fot. Jak sam piszesz jestes zadowolony z efektow, a po fotach wyglada to raczej, jakbys cos chcial ukryc. )

Nie widze porownania sily? Przeoczylem cos (jak tak ,to prosze pokieruj mnie), a jak nie to dobrze by bylo, zebys takowe uzupelnil, bo to w sumie test silowy takze.

Ogolnie: Dobry test, efekty- troche miecha poszlo, w cyferkach jak na te suple im oraczej bez rewelacji, natomiast zdjecia wydaja sie temu zaprzeczac, ale nie mozna tego stwierdzic z cala pewnoscia. Tak cyz siak- Gratuluje!

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -

Freakman

Wysłana - 19 kwietnia 2007 10:34    Edytuj Cytuj
juby5_89: wielki szacunek za Twoja wytrwalosc naprawde chcialbym jej miec tyle co Ty ;p pozniej moze wrzuce swoje foty, mysle nad podobnym treningiem do Twojego tylko z czasem moze byc roznie :/

it is hard to be pr0

góra-forte

Wysłana - 19 kwietnia 2007 11:07    Edytuj Cytuj
No efekty widac

b.fajnie prowadzony test, duzo zdjec filmikow!
Wymiary troche w dol,ale i w paseie sporo poszlo

Szkoda ze zdjecia nie sa zrobione dla porownania z bliskiej odleglosci,ale widac roznice na tych, i nawet krata na bruchu hehe

Sog

GÓRA---->I am What I am
Znawca -

skafarzony

Wysłana - 19 kwietnia 2007 16:31    Edytuj Cytuj
Moim skromnym zdaniem test prowadzony wzorowo! Efekty tego cyklu, to w 99% zasługa twojej wytrwałości w trzymaniu dietki i sumiennosci - jesli chodzi o trening. Myśle, że ten tescik jest dla ciebie swietna wizytowka w naborach do komercyjnych testow Powodzenia w dalszym dazeniu do celu!!

Eat, eat and eat some more... :D

WODYN TRENING

Wysłana - 19 kwietnia 2007 18:39    Edytuj Cytuj
daj zestawienie silowe

poza tym

- Ściąganie drążka wyc. górnego- nie ma co pisać. ................. mocno do klatki z przytrzymaniem i powolnym opuszczaniem.

buhehe

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

juby5_89

Wysłana - 20 kwietnia 2007 16:04    Edytuj Cytuj
ediee: dzięki.

Kamiru: dzięki. Co do fot to na pompie to nie wiem czy miałoby to sens. Właśnie w łazience fajnie wychodzą fotki więc tam robiłem a naprawdę nie mam kogo prosić o te fotki... może jutro kumpel wpadnie to poproszę Nie ma czego ukrywać ( że mi się zebrało na brzuchu czy coś ) bo nawet masz datę przy fotach. Co do porównania siły to mogę jedynie zrobić jak było na początku cyklu i jak na koniec bo maxów nie robiłem przed rozpoczęciem testu.

Freakman: dzięki. Trening polecam- super sprawa. Dalej nim będe ciągnął tylko zmienie kilka ćwiczeń

góra-forte: dzięki. Kratę na brzuchu tylko jak napnę a tutaj fajnie wyszło dzięki oświetleniu...

skafarzony: dzięki. No do komercyjnych cykli to jeszcze długa droga no ale może.... zobaczymy

WODYN: tak jak pisałem Kamiru zrobię tylko ile było na pierwszym i ostatnim treningu bo maxów nie znam... .
Jestem laikiem jeśli chodzi o trening- zresztą było napisane u ciebie:

"Ściąganie drążka wyc. górnego- NA LUZIE - 3 SERIE" - no to na luzie z powolnym opuszczaniem .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MIMO ZE JUZ KONIEC TESTU TO ZROBIE JESZCZE POROWNANIE SILY NA PIERWSZYM I OSTATNIM TRENINGU 5-10-15.

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-04-20 16:04:45

juby5_89

Wysłana - 20 kwietnia 2007 16:27    Edytuj Cytuj
Zestawienie siły: początek/ koniec cyklu: porównanie na 15 10 oraz 5 powt.

15 powt:

- Wyciskanie na płaskiej: P: 11x60kg / K: 10x60kg

- Wyciskanie szeroko do czubka glowy: P: 13x35kg / K: 9x40 kg

- Przysiady ze sztangą: P: 10x70kg / K: 5x80kg

- Martwy ciąg: P: 9x80kg / K: 10x80kg

10 powt:

- Wyciskanie na płaskiej: P: 8x70kg / K: 10x70kg

- Wyciskanie szeroko do czubka glowy: P: 8x45kg / K: 10x45kg

- Przysiady ze sztangą: P: 7x80kg / K: 4x90kg

- Martwy ciąg: P: 1x100kg / K: 10x90kg

5 powt:

- Wyciskanie na płaskiej: P: 1x80kg / K: 1x90kg

- Wyciskanie szeroko do czubka glowy: P: 5x50kg / K : 2x60kg

- Przysiady ze sztangą: P: 2x99kg / K: 1x100kg

- Martwy ciąg: P: 5x108kg / K: 5x100- 0x110 - brak obciążenia...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maxów nie mierze- najbardziej jestem zadowolony z barków. Siła i wygląd zdecydowanie na +. Nogi i klatka też do przodu choć trochę gorsze wyniki niż na początku testu jednak była to "także" redukcja więc trochę mięcha uleciało.

To na tyle!

WODYN TRENING

Wysłana - 20 kwietnia 2007 17:40    Edytuj Cytuj
szczerze to slaby postep, ale jak na redukcje to nadal zaskakujacy do jakiegos stopnia...

siady ze sztanga w piatkach.. chyba jakis blad sie wkradl

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

juby5_89

Wysłana - 20 kwietnia 2007 21:00    Edytuj Cytuj
WODYN: siłowo słaby postęp- racja ale generalnie jestem zadowolony z cyklu. Zresztą to była "siła i redukcja" a nie sama siła- zresztą przez to bawienie się z treningiem i dietą też trochę straciłem . Zobaczymy jak mi pójdzie na tym planie po moich modyfikacjach

EDIT: błędu nie ma. Bo zamiast dołożyć 5/5 kg to dołożyłem 2;2,5/ 2;2,5...

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-04-20 21:03:42

Odpowiedzi jest na 37 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.