Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

juby5_89

Wysłana - 31 marca 2007 12:05    Edytuj Cytuj
Ch**a buja - nic się nie wgrało. Zrobię teraz wypis i może łaskawie podczas mojej nieobecności reszta się wrzuci- jeśli tak to wrzucę je później

++++++++++==========++++++++++

Wczoraj odbył się pierwszy trening 2 mikrcyklu na przysiadach więc zacząłem od 15powt.

WYPIS Z TRENINGU:

- Przysiady ze sztangą: 15x45kg, 15x55kg, 15x65kg, 7x75kg

http://www.youtube.com/watch?v=Iq5ay0N_wgg
http://www.youtube.com/watch?v=EWnoonB58ok

- Martwy ciąg: 15x55kg, 15x65kg, 15x75kg, 15x85kg, 5x95kg

http://www.youtube.com/watch?v=uFCwr7N6W4E
- Wspięcia na palce: - 4s. x max - 70kg ( było gdzieś koło 25-45p. /seria)

- Przedramiona ( nachwyt i podchwyt) - 3s. x max - 25kg

- Brzuch ( brzuszki z obciążeniem na karku) - 4s. x 30p. x 5kg

Komentarz:
- Przysiady ze sztangą- poszło elegancko do 65kg. 75 kg nie miałem problemów do 3-4p. później było coraz gorzej. Sami oceńcie.
- Martwy ciąg- widzę na filmikach ,że z***ałem to ćwiczenie bo dupskiem niżej nie schodziłem. Jednak miałem na sobie podwójne spodnie i to tez komplikowało sprawę. Nie chce się wymigać- wiem ,że spieprzyłem... ; to ćwiczenie bardzo dobrze mi się wykonywało. Nie wiedziałem ,że zrobię aż tyle serie jak na siebie. 95 kg mogłem podnieść jeszcze 2-3 razy jednak dałem sobie spokój ="http://storage.sfd.pl/Content/buziaki/33.gif" />

- Brzuch ( brzuszki z obciążeniem na karku) - 4s. x 30p. x 5kg

Komentarz:
- Przysiady ze sztangą- poszło elegancko do 65kg. 75 kg nie miałem problemów do 3-4p. później było coraz gorzej. Sami oceńcie.
- Martwy ciąg- widzę na filmikach ,że z***ałem to ćwiczenie bo dupskiem niżej nie schodziłem. Jednak miałem na sobie podwójne spodnie i to tez komplikowało sprawę. Nie chce się wymigać- wiem ,że spieprzyłem... ; to ćwiczenie bardzo dobrze mi się wykonywało. Nie wiedziałem ,że zrobię aż tyle serie jak na siebie. 95 kg mogłem podnieść jeszcze 2-3 razy jednak dałem sobie spokój
- Wspięcia na palce- przy takim ciężarze bardzo dobrze mi się wykonuje to ćwiczenie jednak po 1 serii wpadł sąsiad bo musiał coś odnieść do piwnicy i musiałem poczekąć bo stojaki ze sztangą miałem w holu więc by nie wyszedł. Muszę pokombinować bo deskę równo nie lęży i kiwam się raz do przodu a raz do tyłu. Dawno tego ćwiczenie nie robiłem. Sam nie wiem czy wykonywać go dynamicznie i szybko czy też wolno i spokojnie i górnej fazie przytrzymać :-/
- Przedramiona- ładnie je do***ałem jednak nachwty przy takim ciężarze to nonsens. Miałem duże problemy i w każdej serii robiłem po 10-20p. nachwytem i gdzieś koło 30 podchwytem- małe palce przy podchwycie się stykały.
- Brzuch- poszło lajtownie- wykonywałem z ciężarem 5 kg i przy każdym powtórzeniu starałem się aby dokładnie czuć mięsień. Nie kładłem pleców na podłodze ani w fazie pozytywnej głową nie dotykałem kolan bo uznać koniec powtórzenia- robiłem je jakby w zakresie 45 stopni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rano jeździłem 36min. na rowerku- tętno w granicach 110-145.

++++++++++==========++++++++++

juby5_89

Wysłana - 31 marca 2007 12:29    Edytuj Cytuj

W tej chwili szamię obiadek.

Zjem i powoli się będę zbierał. Jajka ugotowane, twaróg, serek wiejski, orzechy i warzywa biorę ze sobą. Ale mam przekrwione oczy i jestem blady- ja******le. Jutro to ja tam padnę chyba...

juby5_89

Wysłana - 31 marca 2007 13:08    Edytuj Cytuj

A to posiłki ( rozbiję je na 2 ) do pracy.

Zaraz się zbieram i wrócę wieczorem- liczę ,że ktoś coś napisze o technice itd. itp. etc.

juby5_89

Wysłana - 31 marca 2007 22:40    Edytuj Cytuj
Witam!

Jestem po pracy- wy***any na maxa. Jutro nie idę- zadzwoniłem do swojej szefowej z firmy ,że gardło mnie boli, źle się czuje i ze mną naprawdę źle- przeprosiłem i powiedziałem ,że jutro nie przyjdę do pracy.

Naprawdę kiepsko ze mną- dobrze ,że kazali mi obsługiwać klientów przy kiełbasie a nie w***ali mnie na chłodnie bo jutro bym nie wstał. Teraz sączę sobie gorącą herbatę z cytrynę i po 11 wszamię twaróg z oliwą i idę spać. Wziąłem "Rutinoscorbin" i mam nadzieję ,że zdziała ten lek cuda- jutro nigdzie nie wychodzę, leżę i się kuruję...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Podczas mojej nieobecności wgrał się jeden filmik z wczorajszego treningu.
Oto on :

- Martwy ciąg- 15x75kg

emilooos

Wysłana - 31 marca 2007 23:08    Edytuj Cytuj
hm,
jak dla mnie rutinoscorbin jest smieszny,
wal konskie dawki vit C, rzedu 1g
i domowe sposoby
test bdb !

road to MP %)
Znawca -

juby5_89

Wysłana - 01 kwietnia 2007 11:18    Edytuj Cytuj

Witam!

Jak wczoraj zapowiadałem dziś nie poszedłem do pracy. Olałem to bo ważniejsze zdrowie. Test chce dokończyć w pełni sił ale jutro na 110 % odpuszczam poranne ćwiczenia bowiem jadę do lekarki ,żeby przepisała mi jakieś leki. Jeden dzień można odpuścić . We wtorek jeszcze nie wiem jak będzie... - w każdym bądź razie ćwiczeń na siłownii nie odpuszczam- w środę przyjdę zrobiś wypis.

Najważniejsze jest to ,że dobrze się już czuje. Nie jest rewelacyjnie bo rano wstałem z bólem w karku przy jego skręcaniu w lewą lub prawą stronę jednak już trochę przeszło.

Póki co nigdzie się nie ruszam. Rano szybciutko skoczyłem do apteki kupić coś przeciw grypie. Jeszcze jutro uzbroję swój arsenał w leki od pani doktor i mam nadzieję ,że szybko się wyliżę .

emilooos: Dzięki. No właśnie pytałem się farmaceuty ile brać tego Rutinscorbinu. Powiedział ,że można spokojnie brać 3x 2tabsy .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Właśnie wszamałem drugie śniadanko

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-04-01 11:24:01

juby5_89

Wysłana - 01 kwietnia 2007 13:35    Edytuj Cytuj

Witam ponownie!

Był u mnie kumpel. Wypił kawke, wciągnął petko, zostawił filmy także będzie co dzisiaj oglądać i razem oglądnęliśmy wspaniały wyczyn Sawrymowicza na Eurosporcie. Trochę u mnie posiedział ale nic nie szkodzi. TESCO czynne do 23 więc i obiadek może się spóźnić. Właśnie wciągnąłem te pyszności i idę się przespać

juby5_89

Wysłana - 01 kwietnia 2007 17:40    Edytuj Cytuj
Witam po raz ostatni w tym tygodniu.

Nadszedł koniec tygodnia i jutro nowy tydzień. Święta się zbliżają i za chwile znowu kwiecień minie.

Czuje się już znacznie lepiej. Przeczytałem ponad 70 stron tematu: "Kaizen- pytania do nas" bo ciotka zadzwoniła do mnie czy nie chcę przyjść do niej bo syn jej syn akurat w domu a po liceum wybieram się na fizjoterapie na której jest jej syn także chłop dosyć obyty jest w temacie- moje plany o spaniu legły w gruzach dlatego zacząłem czytać i czytać i całkiem dużo się dowiedziałem. Czas mnie jednak goni bo muszę przykuć do spr. z Geografii- nie chcę mi się jak ch... a poza tym mam fajne filmy na dvd i trzeba je oglądnąć zanim się rozpocznie "Taniec z Gwiazdami"... .

To tyle moich wypocin. Na razie jutrzejszy wypad do lekarki stoi pod znakiem zapytania bowiem czuje się znacznie lepiej- poczekam do jutra i zobaczę w jakim stanie się obudzę .

Póki co żegnam was i do zobaczenia co środy

Bardzo proszę (****a jego mać ) ocenić technikę, nie wiem czy dobrze czy źle czy jak !

peps19

Wysłana - 01 kwietnia 2007 18:10    Edytuj Cytuj
juby5_89 - jak dawkujesz spalacze?

juby5_89

Wysłana - 03 kwietnia 2007 11:01    Edytuj Cytuj
Witam!

peps19 : TSE dawno skończyłem a Thermala biorę 1 rano i 2 przed treningiem a w DNT biorę po 1 tabletce rano i w porze treningu

Dziś nietypowo w domku ale złożyło się na to mnóstwo czynników.

Wczoraj rano udałem się do lekarza aby ten zdiagnozował stan mojej choroby i przepisał odpowiednie leki aby jak najszybciej pozbyć się paskudztwa i do treningów przystąpić w pełni sił.
Pani doktor zaraz po zarejestrowaniu przejęła mnie do swojego małego gabinetu i po przesłuchaniu pracy płuc i spojrzeniu w głąb gardła orzekła ,że bliżej do końca "choroby" niż jej początku .
Rozwalił mnie jej monolog przy przepisywaniu leków:
- Rutinoscorbin 3x1 tabletka, Tabletki do ssania na gardło to obojętne jakie...i Tussipect w syropie lub tabletkach lub paracetamol ( nie pamiętam dokładnie który powiedziała) w razie bólu gardła ale to rzadko brać- rozkazująco zaczęła machać palcem wskazującym- bo one zawierają psuedoefedrynę i może po niej nastąpić przyspieszone bicie serce i drżenie rąk.
Oczywiście przytaknąłem jednak cały w środku śmiałem się do rozpuchu myśląc- "Gdybyś ty babo wiedziała co ja biorę...".
Z bananem od ucha do ucha wyszedłem z przychodni bo na odchodne dostałem zwolnienie ze szkoły na najbliższe trzy dni. Z babcią umówiłem się ,że będę leżał w łóżku jednak treningów nie odpuszczę a mamie wkręcimy bajkę ,że postanowiłem zrobić sobie odpoczynek od siłowni- wszystko łyknęła .
Niestety zmarł mąż sąsiadki w wieku 81 lat [*] dlatego powiedziałem, że dzisiaj podejdę do niej (i przy okazji do domu) pomogę jej ogarnąć mieszkanie przed stypą...

Filmiki z wczorajszego treningu się ładują na youtube. Nie wierze własnym oczom- wszystkie się ładują od 3-5kb/s co u mnie jest prawdziwą rzadkością.

Zanim jednak nastąpi wypis z treningu to czas na kilka fotek

Odpowiedzi jest na 37 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.