Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

juby5_89

Wysłana - 21 marca 2007 18:12    Edytuj Cytuj

W marcu jak w garncu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U was też taka pogoda

huar

Wysłana - 21 marca 2007 20:36    Edytuj Cytuj
wszedie taka:) a ogolnie jedzonko fajne:) i ladnie prowadzone

Kamiru

Wysłana - 22 marca 2007 23:06    Edytuj Cytuj
Troche lepsza juz, ale wczoraj tez taka.
Czy ja cos przeoczylem, czy Ty pracujesz w sklepie rybnym?

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Specjalista -

Gumiśśś

Wysłana - 23 marca 2007 12:50    Edytuj Cytuj
Popracuj nad techniką robienia przysiadów. Plecy powinny być jaknajmożliwej prosto. A ty je składasz równolegle do ziemi. Przy większych ciężarach poprostu się przewrócisz na twarz.

Pozdro.

juby5_89

Wysłana - 23 marca 2007 21:05    Edytuj Cytuj
Witam witam co tam u was ?

Oj nie było mnie tu od środy a tu tyle się zmieniło....

Po powrocie z rekolekcji zarobiłem kilka dobrych ocen a także popisałem dobrze wszystkie sprawdziany i kartkówki więc spodziewam połapać kilka długo oczekiwanych dobrych ocen ze ścisłych przedmiotów ,które na co dzień nie są moją dobrą stroną... Nadszedł weekend a ja nie mam się czym zajmować więc całkiem realne staję się pójście do pracy i zarobienie kolejnej kasy na sprzęt.

Rozpisywać się nie będę bo nie ma o czym. Dzień za dniem szybko leci- ja muszę teraz rozglądać się za nowym sprzętem do siłowni bo brak stojaków i kiepska ławka utrudniają mi ćwiczenia i muszę kombinować z odłączaniem, przenoszeniem... itp.
Po cyklu muszę się także wybrać do dermatologa na jakiś face tuning bo głupio podczas lata łazić z całą gębą syfów, także odżywki na czas leczenia obiecałem odłożyć mimo że nie widzę negatywnego powiązania między nimi...

Wypis z treningu -jeśli jeszcze dziś uda mi się zrobić to wrzucę ,ale tak jak wcześniej obiecywałem będzie on z czwartku [dzień dziesiątek (wszystko wykonywane w zakresie 10 powtórzeń)]. Mimo ,że wykonuje w ten dzień tylko 4 ćwiczenia to na youtube ładuje się aż 9 filmików i mam nadzieję, że tym razem ktoś znajdzie ochotę aby ocenić technikę ,która jednak kuleje...

Zanim jednak wrzucę filmiki to zapodam kolejną porcję fotek z jedzenia.

juby5_89

Wysłana - 23 marca 2007 21:19    Edytuj Cytuj

No to może zacznijmy od wczorajszego dnia. Byłem na zakupach i kupiłem co nieco dla siebie także mogę być spokojny o jedzonko...

juby5_89

Wysłana - 23 marca 2007 21:23    Edytuj Cytuj

Zanim jednak wyruszyłem na zapasy do TESCO to mój twardy sen zbudził telefon ciotki ,która nieoczekiwanie otrzymała dostawę do cukierni i pamiętając zawsze o swoim "kochanym Piotrusiu" zostawiła dla niego twarożek, orzeszki i jajeczka.

Chcąc nie chcąc musiałem wstać i wyruszyć w typowo jesienną, pochmurną pogodę po zapasy na najbliższe tygodnie.

juby5_89

Wysłana - 23 marca 2007 21:25    Edytuj Cytuj

No i jajeczka...

juby5_89

Wysłana - 23 marca 2007 21:29    Edytuj Cytuj

A tak wyglądały moje posiłki do szkoły zarówno w czwartek i piątek. Zapomniałem moich szkolnych pojemniczków na jedzenie i musiałem je zastąpić opakowaniami po lodach. Po lewej chyba wszystko widać a w Śmietankowej Algidzie- Kawka znajduje się twaróg

juby5_89

Wysłana - 23 marca 2007 21:31    Edytuj Cytuj

No a tu na zdjęciu dzisiejszy posiłek przedtreninowy. Skusiłem się na makrele , ryż i zieloną sałatkę. Zjadłem wszystko ale nie ze smakiem tak jak to wcinam pierś czy rybkę. Pierwszy i ostatni raz- nie polecam nikomu.

Makrele po prostu najlepiej z chlebkiem i w dodatku na zimno ale ja się uparłem ,żeby ją podgrzać i wyszło jak wyszło- same wiatry.

Odpowiedzi jest na 37 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.