Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Hardened

Wysłana - 17 marca 2007 10:32    Edytuj Cytuj
Przy połowicznym wyciskaniu na płaskiej przydaje się asekuracja. Ja w sumie zawsze kogoś zatrudniam. Za tydzień będzie szła seria ze 130kg i tego to już bym z siebie raczej stoczyć nia dał rady .

W wykrokach ze sztangielkami zaaplikowałeś sobie dużo za duży ciężar. Uważaj, byś kontuzji nie podłapał, bo to ćwiczenie nie toleruje błędów.

MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY -> [http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=97]
Specjalista -

juby5_89

Wysłana - 17 marca 2007 16:48    Edytuj Cytuj

Witam!

Hardened : dzięki za wskazówki ale kończę z tym treningiem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Ok. Obiadek zjedzony. Rano byłem z babcią na zakupach i jej znajomości zataczają coraz to szerze kręgi. Teraz zyskaliśmy znajomą w sklepie mięsnym i sprzedaje nam piersi z kury po 7-8 zł/kg dlatego dzisiaj dorzuciłem więcej niż zawsze na obiadek. Nabieram wprawy jeśli chodzi o gotowanie warzyw na patelnie, jeszcze ryż i przy 12 odcinku serialu Lost najadłem się do syta.
Teraz czekam na kumpla ,który jest świeżo po zdaniu prawka i zabierze mnie na małą "przejażdżkę" . Mam nadzieję ,że zgodzi się zajechać do jednej firmy bo muszę kupić jakąś kurtkę na lato- akuratnie droga do niej prowadzi przez kilka km dwupasmówki
Po powrocie wszamię jeszcze jeden posiłek i dzisiaj cisnę na nockę do Auchana zarabiać hajsiwo na sprzęt do siłki.

To na tyle. Przed wyjściem postaram się jeszcze napisać

WODYN TRENING

Wysłana - 17 marca 2007 16:56    Edytuj Cytuj
smieszne ze nie podales ile poetorzen zaliczyles i nie dales np w nawiasach wynikow z poprzedniego treningu...

a co do 15 10 5 ..

przeciez to proste!

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

juby5_89

Wysłana - 17 marca 2007 18:49    Edytuj Cytuj
No rzeczywiście spieprzyłem ale olewająco do tego poszedłem- ostatni trening, nikt nie oceni i wogóle- miałem to głęboko...

Teraz się to nie powtórzy.

a co do 15 10 5 ..

przeciez to proste!

A czy dla Ciebie jest coś trudne?

Dużo już zrozumiałem bo przeczytałem to kilka razy ( metoda czytaj dopóty ,dopóki nie zrozumiesz sprawdzą się u mnie ) i napisałem ci maila w sprawie drobnej zmiany ćwiczeń. Liczę ,że do poniedziałku odpowiesz .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``

Kuźwa idę na całą noc do roboty i nie wiem jak zorganizować posiłki. Dzisiaj wszamałem już 5- przed wyjściem jeszcze jeden i nie wiem co wziąść do pracy.

Mogą być jajka i do tego pomidorek i marchewka? Wrócę do domu i twaróg z oliwą i kima. Może tak być ?

Proszę ****a mi na to odpowiedzieć bo to ważna sprawa.

WODYN TRENING

Wysłana - 17 marca 2007 19:28    Edytuj Cytuj
Na nocke kawa i latwostrawne bialko serwatkowe, nie wiem jak zareagujesz na weglowodany..

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

Busterje

Wysłana - 17 marca 2007 21:42    Edytuj Cytuj
rozpyerdalają mnie te znajomości

oraz fajne te zdjęcie kolana z 2ch stron wstecz niechciałbyś zobaczyć jak wygląda kolano po rekonstrukcji więzadeł przy tym atroskopia to pikuś

Zmieniony przez - Busterje w dniu 2007-03-17 21:56:38

....:::KOЯN:::....
....:::SliPKnoT:::...
βЦςЂέЯЈЄ
[baby to chóje] SZEF !

juby5_89

Wysłana - 18 marca 2007 17:11    Edytuj  Cytuj
Witam!

Oj ciężka noc za mną. Nie było ciężko aż tak ale nogi i kręgosłup dawały o sobie znaki.Problemów z jedzeniem nie było bo miałem przyjemność pracować z gościem ,który właśnie się zwolnił dlatego wszystko miał w dupie więc nie mogę powiedzieć ,że byłem non-stop poganiany. Od 2 do końca pracy czas strasznie mi się dłużył- zostałem zwolniony godzinę wcześniej bo piekarz wyszedł wcześniej do domu i sam nie mogłem zostać dlatego już o 6 grzecznie zagrzałem dupcie w wyrku.

Dzisiaj powtórka z rozrywki ale czeka mnie inwentaryzacja. Prawdopodobnie wrócę o tej samej godzinie co dzisiaj jednak w jutrzejszych planach poza nauką (na którą nigdy nie jest za późno)nie mam nic dlatgo wyleżę się w wyrku ile tylko będzie można i skoczę na siłownię.
Jutro startuję z zapowiadanym nowym treningiem- 5-10-15. Już się nie mogę doczekać.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WODYN
: Dzięki za wskazówki. Wziąłem ze sobą 3 jajka i twaróg. Dzisiaj biorę tylko twaróg. Słyszałem ,że na inwentaryzacjach dają coś do jedzenia
i picia ale grzecznie podziękuje z tym pierwszym bo pączków i bagietek jeść nie mam zamiaru ,ale kawki chętnie sobie chlupnę )

Busterje- hehehe- te znajomości to tylko na zdrowie wychodzą. Zobaczymy czy w środę też chycę piersi po promocyjnych cenach .
Masz rację nie mam zamiaru oglądać- wystarczyło mi ,że widziałem jak moje wygląda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok. Nadszedł czas na zmiany.

Od jutra startuję z nowym planem którym będę ćwiczył 4 razy w tyg.- pon. wt. czw. pt.

http://www.sfd.pl/METODA_15%2D10%2D5_%3A_ALTERNATYWNE_PROGRESJE-t297420.html

++++++++++
W dni beztreningowe czyli środa i sobota będą aeroby w postaci kolejno: rowerku, biegania, aerobiku, basenu -

DT: rowerek rano po 1 posiłku- 20 min. i zwiększamy co 1-2 min. - czyli w pon. wt. czw. pt.

DNT: odpoczynek- śr. ndz. ; sobota- aerobik, basen- 1 z 2

++++++++++

Dieta będzie na 0 ( lub na lekkim plusie )

Śniadanie:
- płatki owsiane, rodzynki, twaróg, otręby, oliwa z oliwek

II Śniadanie:
- jajecznica z 5 jajek z pomidorkiem i cebulką / serek wiejski, marchewka, twarog, orzechy

III Śniadanie czyli posiłek w szkole:
- twaróg, orzechy

IV i V Posiłek czyli przed i po- treningowe posiłki:
- ryż, pierś/ryba, warzywa/ makaron z serem

VI Posiłek:
- twaróg i oliwa z oliwek

++++++++++=============++++++++++

Jedna puszka Cp już za mną. Muszę skrupulatnie liczyć i patrzeć na dawki bo za szybko skończyłem a cykl potrwa jeszcze 4.5 tyg.

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-18 17:16:34

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-18 17:19:13

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-18 17:24:43

junior26

Wysłana - 18 marca 2007 19:24    Edytuj Cytuj
jesli masz takie znajomosci to zamien ten ser na piersi
lub jesli mozesz dodaj 3-4razy w tyg jakas wolowine/wieprzowine
pozdro

"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze

juby5_89

Wysłana - 19 marca 2007 13:45    Edytuj Cytuj
Witam!

Znowu późno piszę ale jak wspominałem idę do pracy na całą noc. Trochę się zagoniłem ale 2 Thermale które zjadłem o 22 pomogły mi zapomnieć o zmęczeniu, ziewaniu i chęcie wygrzewania się w wyrku. Wytrwałem do 6 rano i całą drogę myślałem ,że już nie zasnę. Na szczęście moje rozmyślania były błędne jak tylko wróciłem do domu- rozebrałem się i po zjedzeniu twarogu poszedłem spać. Wstałem po 10 zjadłem porcję Cp, śniadanko ( płatki owsiane, mleko, rodzynki, twaróg, orzechy) położyłem się znowu spać, obudziłem się i znowu jadłem - tym razem serek wiejski, plasterki szynki, pomidorek, pół marchewki, twaróg, orzechy i zaraz wychodzę do babci gdzie zjem obiadki.
Póki co jeszcze raz czytam wszystkie komentarze pod trenigiem 5-10-15 żeby nie popełnić jakieś gaby na "dzień dobry" .

Nie wiem jak będzie ale kumpel do mnie dzwonił czy nie chciałbym iść do pracy jutro na alkohole od 11-19 - grzecznie odmówiłem ale rozważam propozycje pójścia kolejny raz na nockę. Dzisiaj od 4-6 wrzucili mnie na piekarnie bo na sklepie nie było już co robić i robiłem bułki Pizzy takie małe co sprzedają po 1 zł....- nie chcielibyście wiedzieć jak się to robi.

Ok kończę gadkę i dokańczam lekturę- później zrobię wypis i porobię filmiki

juby5_89

Wysłana - 19 marca 2007 22:38    Edytuj Cytuj

++++++++++==========++++++++++

Dzisiaj odbył się pierwszy trening 5-10-15. Wszystkie ćwiczenie w zakresie 15 powt.

WYPIS Z TRENINGU:

- Wyciskanie leżąc- 15x30kg, 15x40kg, 15x50kg, 11x60kg
http://www.youtube.com/watch?v=WBYioiXFEdk

- Wyciskanie szeroko od czubka głowy- 15x25kg, 15x30kg, 13x35kg
http://www.youtube.com/watch?v=gLKwmGw0Lyw

- Ściąganie drążka wyc. górneg (wąski podchwyt)- 5s.x15powt. - 6 sztabek

- Superseria: Prostowanie na wyciągu + uginanie ze sztangą : 3s.x 15 powt.
3 sztabki (tric) i 27,5kg (bic- sztanga)

Komentarz:

Trening muszę zaliczyć jako udany. Super się ćwiczyło i pompa na ramionach i barkach była okropna. Wyciskanie poszło elegancko- pierwsze dwie serie na luzie. W 3 i 4 była już walka o ostatnie powtórzenia.

Wyciskanie szeroko- wiem wiem moja wina bo nie mam profesjonalnych stojaków żeby móc zdjąć sztangę no ale trudno. Przymierzam się do jej zakupu ale jeszcze nie teraz. Pierwsza seria bez problemów, druga- ostanie powtórzenia sprawiały mały problem a w trzeciej walka zaczęła się po 10 powt.

Ściąganie drążka- trudno mi coś powiedzieć bo ciężar niby mały ale czułem plecki choć dziwne dla mnie było to że czułem mocno zaangażowane- barki i biceps- może to dlatego żeby mocno odchylony do tyłu. m wiem moja wina bo nie mam profesjonalnych stojaków żeby móc zdjąć sztangę no ale trudno. Przymierzam się do jej zakupu ale jeszcze nie teraz. Pierwsza seria bez problemów, druga- ostanie powtórzenia sprawiały mały problem a w trzeciej walka zaczęła się po 10 powt.

Ściąganie drążka- trudno mi coś powiedzieć bo ciężar niby mały ale czułem plecki choć dziwne dla mnie było to że czułem mocno zaangażowane- barki i biceps- może to dlatego żeby mocno odchylony do tyłu.

Superseria- poszły 4s. Pierwsze dwie na lajcie a pozostałe to już problem zarówno z tricem jak i bicem- jednak z tym drugim mocno walczyłem o kolejne powtórzenia i co serie robiłem długie odpoczynki.

Za***ałem sprawę jeśli chodzi o aeroby bo nie jeździłem dzisiaj ale wróciłem o 6 rano z pracy i nie miałem jak bo wróciłem do domu i musiałem się porządnie wyspać. Jutro pojeżdżę sobie jakieś 2-3h przed treningiem- może tak być ??

++++++++++==========++++++++++

Fotka potreningowego. Teraz szamię twaróg z oliwą i nyny bo muszę wstać o 4.30- rano wrzucę fotki śniadania i liczę na jakieś komenatrze...
Po pracy do babci na rower, później trening i wracam z wypisem.

Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-19 22:42:56

Odpowiedzi jest na 37 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TEST - (siła i redukcja) by juby5_89 pods.str.34/35

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12   13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.