Witam!
johnydepp : nie jeszcze nie żygam chociaż niekiedy mam już dość

Dziś piątek i trening BL a po nim 15 min. jazdy na rowerku w umiarkowanym tempie czyli 8 i tętno w granicach 125-160

. Liczę ,że dobrze wypadnie ale mam ciągłe problemy z małym pomieszczeniem- błędem było zakupienie atlasa- zajmuje tylko miejsce a i tak korzystam z niego tylko przy rozgrzewce... Muszę wykombinować jakieś miejsce bo przed wakacjami planuje zakup nowego sprzętu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wczoraj po powrocie nie czułem się za dobrze ale zrobiłem HIIT'a i położyłem się do łóżka, co chwile prześladowały mnie myśli ,że zaraz poleci hefcik ale wziąłem 2 tabsy rapacholiny, popiłem gorącą herbatą z cytryną i przeszło. Powodem takich bólów była moja głupota. Zjadłem posiłek w szkole i tradycyjnie jakąś godzinę po nim wyciągnąłem tabletki- 1 kaps Thermala, Żeń-szeń, 2 wapna w proszku.... i 2 tabletki Omegi-3- którą to zawsze spożywam DO posiłku. Teraz wziąłem to wszystko razem i efekt jaki był taki był- ból brzucha, odruchy wymiotne, ciągła zgaga...
Nigdy więcej. Następnym razem zawsze zjem do posiłku i czymś zapiję
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Skorzystałem z okazji ,że dzisiaj mamy tylko 4 lekcje i postanowiłem wpaść do domu zrzucić kilka fotek.
Wczoraj miałem udany dzień. Na 18 osób w klasie było nas 7 i lekcji prawie że nie było... Ja przeszedłem samego siebie- "Szczyt inteligencji" , "Geniusz roku"- postanowiłem wczoraj ,że nie pójdę na pierwszą lekcję
(Niemiecki) bo cała klasa miała pewną odpowiedź z przebiegu tygodnia i kilkunastu czasowników w formie teraźniejszej i przeszłej. Jak postanowiłem tak zrobiłem, przychodzę do szkoły a tu wszyscy kumple zakuwają na Niemiecki- jak się okazało WOS mieliśmy pierwszy- bomby nie chciałem dostać więc "na szybko" zacząłem studiować język i szlifować wymowę. Gościu dla nas był wyjątkowy miły, dawał łatwe zdania do przetłumaczenia i gapiąc się cały czas w dziennik umożliwiał nam zerkanie do zeszytu bo odpowiadaliśmy z ławki i tak wszyscy dostaliśmy 5 a reszcie nieobecnych wstawił "np" co dla niego równoważne jest z oceną niedostateczną- chłopcy teraz mają "porobione"
Dzisiaj nie powinno być żadnych niespodzianek- no może poza historią z której gościu już od kilku tygodni zapowiadał że będzie nas pytał ale wkręcimy mu drobną śrubkę z cyklu : "Wie pan jak to jest przed weekendem" albo "No wie pan jak to jest po dniu kobiet- trzeba było kwiatki załatwić, łazić do dziewczyny i nie było czasu" - gościu jest spoko więc powinien odpuścić, zresztą na takiej pogodzie przypuszczam ,że frekwencja obecnych nie powinna być większa niż wczoraj...

Wczorajsza rodzynka:
-Babcia spójrz jaki ma nos (jakaś dziennikarka w TVP)

-O Chryste Elejson- rzeczywiście

Takim to tylko gasić świeczki w kościele

Fotki posiłków wrzucę przed wyjściem do szkoły bo baterie się ładują
Zmieniony przez - juby5_89 w dniu 2007-03-09 09:49:12