Wysłana - 29 lipca 2003 12:42 Przeniesiony przez MaTEO z działu 'BOK SFD'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Sklep gotowy! Cennik uaktualniony - sprawdźcie ceny! Sklep poraża prostotą, lecz jest bardzo funkcjonalny. Już niedługo statystyki zamówień, opisy i wiele innych atrakcji. Pewnie zwrócicie uwagę na pewne podobieństwo do byłego sklepu Cyberpakera. Wykorzystałem te same skrypty, których użyłem w tworzeniu sklepu Cyber'a. Chyba się nie obrazi. Czekam na opinie.
Firma Now nie sprzedaje DHEA (jak jest w wykazie produktów NOW) , lecz 7-Keto DHEA, a to duża różnica....
7-Keto® is a natural occuring metabolite of DHEA, providing the same benefits of DHEA, without its associated side effects. Because the body's production of DHEA declines with age, so does the production of 7-Keto®. Weight gain is a common sign of aging that often accompanies the decreased production of DHEA and its metabolites. Supplementation with NOW 7-Keto® can safely promote thermogenesis, thereby supporting the maintenance of healthy body weight
Pozdrowienia
Longus
Pozdrowienia
LONGUS
1059484774000
brutus
Wysłana - 29 lipca 2003 15:32
Son , 10 zł , powyżej 500zł gratis Chyba za niedługo będę musiał kolejnego maila Ci posłać ;)
A sklep ok :)
------------------------------ Szukasz taniej odżywki białkowej?'Ovopol'-pytaj o szczególy pod nr.GG 11 35 964
Zamiast dać mi soga kliknij w pajacyka http://www.pajacyk.pl "Moderator w dziale Trening"