Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1553 razy
słowa kluczowe: tłusta  skóra  twarzy 
Autor

Tłusta skóra twarzy

ClydeX

Wysłana - 12 października 2009 19:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witajcie,

Jak wielu ciągle męczę się z trądzikiem. Szczerze powiedziawszy to zaczął on schodzić od jakiegoś pół roku. Twarz mam naprawdę elegancką, ale mam jeden wielki problem - z tłuszczeniem twarzy. W mojej pracy niestety muszę nosić specjalną maskę, która zasłania całą twarzy i po jej zdjęciu twarzy jest spocona.

Mój problem to świecenie się twarzy, jest to związane oczywiście z tłuszczem na niej. Moja twarzy dziwnie się świeci w porównaniu do innych, mam nadzieję, że to nie do końca życia, ale jakoś muszę sobie z tym radzić teraz. Czytałem trochę odnośnie diety, że to wina wysokich węglowodanów, ponadto też palę, a ma to jakiś wpływ. Lubię też ostre i tłuste rzeczy.

Na swoją obronę powiem jedynie, że jestem osobą szczupłą, nie jest to spowodowane nadwagą, czy czymkolwiek podobnym. Dopóki będę się tak świecił będę wyglądał "trochę" młodo

Co polecicie, jakieś kosmetyki, czego nie jeść, jak myć taką twarz.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 października 2009 21:05 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

FILIPPOO

Wysłana - 12 października 2009 21:05    Edytuj Cytuj
Sprobuj kupic sobie poprostu cynk-ZINCAS FORTE dziala rewelacyjnie na skore..zero syfow i i bardziej wysusza twarz..mysle powinno pomoc.Bierz z poltora/dwie tabletki przed spaniem

Za kapturem panny sznurem..

a reszta w profilu

Certik

Wysłana - 12 października 2009 21:34    Edytuj Cytuj
zapomniales dodac FILIPPOO ze ten zincas forte to na recepte tylko aczkolwiek na ladne oczy mozna go wyrwac od siebie moge dodac zebys zainwestowal w jakis dobry tonik przeciw blyszczeniu sie skory ( w rossmanach itp jest tego pelno) wydaje mi sie ze powinno pomoc

FILIPPOO

Wysłana - 12 października 2009 23:51    Edytuj Cytuj
no tak niby na recepte.. ale wysle kogos starszego,Mame lub Babcie i powinni sprzedac u mnie dziala ten sposob

Za kapturem panny sznurem..

a reszta w profilu

npp

Wysłana - 13 października 2009 16:30    Edytuj Cytuj
W Rossmanach to raczej nie...

Idz lepiej do apteki i tam o cos popros albo lepiej do dermatologa.

Simonidas

Wysłana - 26 października 2009 00:38    Edytuj Cytuj
krem GARNIER CZYSTA SKÓRA... pachnie jak ogórek, jest głownie z cynku i jakichś dodatków, w takiej jasnoniebieskiej tubce. Działa doskonale! wysusza, likwiduje błyszczenie, nie tworzą się pryszcze... kiedyś używałem i działał świetnie... Chyba 15 zł kosztuje, w każdym rossmanie.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tłusta skóra twarzy

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.