logo
zamknij zamknij

Szynka włoska

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 492

0 5 0
napisał(a)
Karciarz
Ekspert
Szacuny 383 Napisanych postów 8725 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 38352
Hej,

Czy szynkę prosciutto można smażyć czy je się na surowo? Np. Z jajecznica.
1

Ku waszej pamięci, Żołnierze Wyklęci!

Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 1525 Napisanych postów 35557 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 222499
Witaj,
pewnie na surowo, ale spróbuj podsmażyć i zobaczysz co z tego wyjdzie
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"

Instruktor Kulturystyki

napisał(a)
deja vu
Ekspert
Szacuny 1088 Napisanych postów 6587 Wiek 42 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 231129
Można na surowo, można na ciepło, dodawałam do omletów.
1

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

napisał(a)
blue_hope
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2405 Napisanych postów 13617 Wiek 29 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 111961
Mnie smakuje zdecydowanie na surowo.
Ale jako dodatek do jajecznicy też super
Gdzieś był fajny przepis na zapiekankę z szynką. Pycha.
napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5784 Napisanych postów 213336 Wiek 41 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 731655
tylko wyobraźnia cie tutaj może ograniczyć

NIE ODPISUJE NA PW !!!!!!



Zapraszam do nowego działu

http://www.sfd.pl/Odchudzanie_i_forma_po_męsku-f445.html


Szukasz pomysłu na smaczny i zdrowy posiłek ?zapraszam do działu Kuchnia-http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Konsultacje-
cykle , suplementacja ,odżywianie rafalsfd@wp.pl

Pomagamy dzieciakom -http://www.sfd.pl/Nabijamy_Pajacyka_!!-t1138796.html

napisał(a)
Malinowa SZEFOWA KUCHNI Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2296 Napisanych postów 20234 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85560
Dobrze smakuje także na ciepło

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

napisał(a)
K_PS
Ekspert
Szacuny 3981 Napisanych postów 34870 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 253187
jw. wszystko zależy od Ciebie, możesz ją podać na surowo oraz po obróbce termicznej

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Talaretki kokosowe z masą orzechowo - czekoladową

Następny temat

Dobry chleb

Cykle kreatynowe - stopnie zaawansowania

Suplementy w shotach - czy warto?

Radosław Słodkiewicz - ocena sylwetki

Fitness ladies in red

Ziemniaki czy ryż? Porównanie okiem dietetyka

Suplementy na masę - beta-alanina

KOMUNIKAT IFBB ELITE PRO!

Kasia Dziurska na Arnold Classic Europe