Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Szybki przyrost masy ciała

yoemaster

Wysłana - 11 marca 2010 15:20    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam czy to normalne zeby w ciagu 12 dni organizm przytył 3 do 4 kg ? bo teraz jestem nadal na diecie masowej i kreatynie i czy to zjawisko jest normalne wizualnie chyba tego nie widać . ale waga poszła na+

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2010 15:29 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

anubis84

Wysłana - 11 marca 2010 15:29    Edytuj Cytuj
Na diecie masowej i kreatynie to możliwe, ponieważ kreatyna wiąże się z wodą, i jakaś tam część wody zostaje w mięśniach, po skończonym cyklu na krecie woda zejdzie.
Znawca -

wartbert

Wysłana - 11 marca 2010 15:33    Edytuj Cytuj
gdy bralem pierwszy raz kreatyne to moja waga podeszla o 7kg. w dwa tyg. to bylo zdziwienie

yoemaster

Wysłana - 11 marca 2010 15:45    Edytuj Cytuj
Ale nie jest to moja pierwsza kreta tylko 4 lub 5 cykl

yoemaster

Wysłana - 11 marca 2010 15:47    Edytuj Cytuj
Wiec z tego moze wybukac ze inne formy ktore bralem orotan itd nie działają na mnie tak dobrze jak zwykle mono . I czy od duzej ilosci kcal jest czlowiek w stanie tyle nabrac masy ?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 11 marca 2010 16:09    Edytuj Cytuj
a może warto skupić się na diecie i odpowiedniej podaży kalorii
Ekspert -

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 11 marca 2010 16:10    Edytuj Cytuj
Oczywiscie, ze tak. Wszystko zalezy od ilosci kcal w diecie. Jakosc masy ciala raczej nie bedzie zbyt dobra, wiec uwazaj z iloscia kcal.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

yoemaster

Wysłana - 13 marca 2010 10:44    Edytuj Cytuj
Witam nie miałem czasu odpisać ale w końcu go znalazłem .Czy jest to możliwe ze na 4 cyklu jakim mam teraz mono przez 13 dni przybyło mi 3,5kg ? , na innych formach kreatyny tyle nie osiągałem a na mono dodam tez ze mam dietę i czasami pożeram więcej niż mam ustalone zapotrzebowanie ale nie jest chyba mozliwe ze przez taki okres pożerania itd poszło waga na plus ale ja wizualnie tego nie widzę w pasie coagle tyle samo , minimalnie jak by klatka i biceps poszedł ale wiadomo ze po sobie trudno zobaczyć rezultaty najbardziej widza to osoby ktore wizdą nas raz na kilka dni .Jak to jest z wami czy wam się też tak zdarzyło .

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 marca 2010 10:57    Edytuj Cytuj
możliwę jeśli dużo jesz wczesniej jadłeś mało ww to np woda i glikogen się zebrał
Ekspert -

yoemaster

Wysłana - 13 marca 2010 11:18    Edytuj Cytuj
hmmm to po skończeniu cyklu i diety masowej spadnie woda i czystego mięśnia nie będzie za duzo ? , bo mam problem z nabieraniem mięsa i mam szybką przemianę materii .

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 marca 2010 12:19    Edytuj Cytuj
woda i glikogen nie będą cały czas się kumulować w mięsniach zbiera się ok 400g glikogenu jeśli Cię to zadowala narazie tak jedź
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szybki przyrost masy ciała

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.