Szukam taniego gainera i odżywki białkowej. Poradzcie.
SFD
Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:01
Sprawdź swoje BMI
Cze. Napiszcie jakiie gainery i odżywki białkowe dostępne na rynku są tanie, a zarazem przyzwoitej jakości. Napiszcie też ile kasy kosztowało by spożywanie danego supla przez miesiąc, albo na ile te opakowanie starcza. P.S. NIE PISZCIE O OVERPOOLU.
Z tego co mi obecnie wiadomo najtańszą odzywką typu giner /Jest Mass Gain Hi-Teca 3000g za 80 zł. jeśli bedziesz spozywał po 100g na dobe to wystarczy namiesiąc. A jeśli chcesz tanie białko to tylko OVOPOL, wszystko inne jest smaczniejsze ale nie znajdziesz nic tańszego, mi np. szkoda wywalać 100zł na kilogram białka.
Roman
Roman666
1060017605000
SFD
Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:32
overpool to firma czy rodzaj? czy to można kupić tylko u sonbatego czy w zwykłych sklepach też? A dobry jest ten gainer? Jak myślisz? Bo on jest strasznie tani!
Vener
1060018338000
Roman666
Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:43
Ovopol to nazwa firmy produkującej białko z jajek. To jest białko z jajek, smak ma obrzydliwy ale jak zmieszasz z kakao to nawet dobre , jesli chcesz to mozesz je kupic przez net, sam juz kupowałem i wiem ze to co kupiłem to było to. 100% pewności. Szukaj ogara a jak go nie znajdziesz to napisz do mnie maila to podam Ci do niego gg. DLATEGO tak na okragło bo podobno niektórym ludziom nie podoba się taki Handel.