Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Szukam taniego gainera i odżywki białkowej. Poradzcie.

SFD

Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:01    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Cze. Napiszcie jakiie gainery i odżywki białkowe dostępne na rynku są tanie, a zarazem przyzwoitej jakości. Napiszcie też ile kasy kosztowało by spożywanie danego supla przez miesiąc, albo na ile te opakowanie starcza.
P.S. NIE PISZCIE O OVERPOOLU.

Vener

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:20 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Roman666

Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:20    Edytuj Cytuj
Z tego co mi obecnie wiadomo najtańszą odzywką typu giner /Jest Mass Gain Hi-Teca 3000g za 80 zł. jeśli bedziesz spozywał po 100g na dobe to wystarczy namiesiąc. A jeśli chcesz tanie białko to tylko OVOPOL, wszystko inne jest smaczniejsze ale nie znajdziesz nic tańszego, mi np. szkoda wywalać 100zł na kilogram białka.

Roman

Roman666

SFD

Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:32    Edytuj Cytuj
overpool to firma czy rodzaj? czy to można kupić tylko u sonbatego czy w zwykłych sklepach też? A dobry jest ten gainer? Jak myślisz? Bo on jest strasznie tani!

Vener

Roman666

Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:43    Edytuj Cytuj
Ovopol to nazwa firmy produkującej białko z jajek. To jest białko z jajek, smak ma obrzydliwy ale jak zmieszasz z kakao to nawet dobre , jesli chcesz to mozesz je kupic przez net, sam juz kupowałem i wiem ze to co kupiłem to było to. 100% pewności. Szukaj ogara a jak go nie znajdziesz to napisz do mnie maila to podam Ci do niego gg. DLATEGO tak na okragło bo podobno niektórym ludziom nie podoba się taki Handel.

Roman

Roman666

Roman666

Wysłana - 04 sierpnia 2003 19:53    Edytuj Cytuj
rafalrafalrafal@interia.pl

Roman

Roman666

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szukam taniego gainera i odżywki białkowej. Poradzcie.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.