Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1048 razy
Autor

Szpagat i komplikacje

Nabudi

Wysłana - 17 stycznia 2010 19:32    Edytuj Cytuj
Nie wiem czy co do szpagatu damskiego Ci pomoge ale chyba kazdy moze go zrobic...
co do szpagatu meskiego to nie spodziewaj sie ze go tak odrazu zrobisz... fakt niektozy maja predyspozycje ale ty widocznie tak jak i ja ich nie masz xD mi zrobienie szpagatu meskiego zajelo jakies 10 miesiecy rozciagania... z tego w koncowej fazie gdy brakowalo pare cm stalem chyba z 4-5 miesiecy... jesli o koncowa face zeby juztylkiem dotknac ziemi to trzeba sie bardzo rozluznic :P i pamietaj o dobrej rozgrzewce bo ja nawet zeby sie terazrozjechac na maxa musze musze sie przynajmniej 15-20 min rozgrzewac :) i nie przejmuj sie tym ze nagle rozciaganie stoi w miejscu :) moze poprostu rozciagasz sie za czesto ?

Connecting

Wysłana - 18 stycznia 2010 13:29    Edytuj Cytuj
do 10 miesięcy jeszcze trochę ponad połowa brakuje ;D, ale nie śpieszy mi się, nie chcę kontuzji i robię to dla siebie, rozgrzewka oczywiście że jest. rozciągam się praktycznie codziennie, chyba że naprawdę nie znajduję czasu, ale zdarza się to bardzo rzadko

'Nie ma postepu bez walki'
Fryderyk Douglas

Nabudi

Wysłana - 18 stycznia 2010 21:58    Edytuj Cytuj
JA sie rozciagalem co 2-3 dni :P i nadal sie tak rozciagam :) ale jak kto woli mi lepiej wychodzi jak robie to co 2-3 dni ^^ no i z tym ze ci sie nie spieszy to dobre podejscie :P ja czasami jak przesadzalem z rozciaganiem to potem pare dni mialem obolałe sciegna itp xd (chcialem zawsze szybko dojsc do szpagatu chociaz wiedzialem ze sie moge kontuzji nabawic xd)

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szpagat i komplikacje

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.