Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 615 razy
Autor

Szkiełka w okularach

xsk92

Wysłana - 07 marca 2010 14:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich. Mam małe pytanie dotyczące szkiełek w moich okularach. Wada wzroku, którą korygują moje okulary mają -3,00 dioptrii, ale mam umówionąwizytę u lekarza ponieważ znaczniesię pogorszyła ostatnimi czasy i wiem że będzie sięgała w okolice -4,00 dioptrii. Jednak nie w tym rzecz. Okulary które posiadam są na tzw. żyłkę, posiadają tylko górną część oprawki. Przechodząc do sedna sprawy szkiełka te są dość grube, co mi przeszkadza gdy ktoś patrzy na mnie z boku. Sama grubość szkiłka przez którą ja patrzę jest cienka (specjalnie wybrałem po to plastikowe), i chciałbym się dowiedzieć czy ta grbuość ktora występuje z boku szkła zależy od rodzaju szkiełka, czy da się na to coś zaradzić? W ogóle planowałem zmienić okulary na soczewki, ale moi rodzice coś nie są zadowoleni z tego faktu a nie chcę niepotrzebnych konfliktów. Także proszę o pomoc. Z góry dziękuję za każdą wypowiedź.
Pozdrawiam.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 marca 2010 15:03 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

xsk92

Wysłana - 10 marca 2010 15:03    Edytuj Cytuj
I co nikt nie jest w stanie mi pomóc? :(

A może jednak ktoś się znajdzie? ;)

Zmieniony przez - xsk92 w dniu 2010-03-11 19:00:21

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szkiełka w okularach

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.