Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 170178 razy
Autor

Szkółki Piłkarskie

szczota92

Wysłana - 20 stycznia 2008 11:45    Edytuj  Cytuj
hehehe racja :D a znacie jakieś dobre szkółki blisko Dolnego Śląska?? dawajcie jakieś propozycje może jeszcze o czymś nie słyszałem :)

LFC

Krzaku2404

Wysłana - 20 stycznia 2008 12:15    Edytuj Cytuj
Kto zna jakieś szkółki piłkarskie w południowej części polski??(oprucz:Lech,Remes,P,Szamotuly,Amica i SMS Łódz)
Napiszcie...

Oczko999

Wysłana - 20 stycznia 2008 14:24    Edytuj Cytuj
Ludzie poczytajcie trochę a nie ... zadajecie te pytanie już z 20raz tutaj ....

szczota92

Wysłana - 20 stycznia 2008 15:29    Edytuj Cytuj
hmm ciezko mi powiedziec czy Wielkopolska lezy w poludniowej czesci Polski;p ale szkolki to tak: Miedz Legnica, Slask WRoclaw, Zaglebie Lubin, Gwarek Zabrze, Gornik Zabrze, Stal Mielec, Wisla Krakow i Cracovia ;] wybieraj

LFC

Zybi-Osa

Wysłana - 21 stycznia 2008 16:05    Edytuj Cytuj
Co sądzicie o Zawiszy Bydgoszcz ??

pisać na gg : 516075

Didek152

Wysłana - 22 stycznia 2008 12:23    Edytuj Cytuj
Witam. Mam 13 Lat trenuje w piłkę nożną 4 Lat. - jakie sa warunki przyjecia - opłaty - warunki trenowania, mieszkania itp. - jak ze szkoła Prosze o kontakt zemna na gg 9394660 albo emeila. Mysak5@o2.pl

karolzg

Wysłana - 22 stycznia 2008 20:03    Edytuj Cytuj
może się powtarzam,ale w jakich miesiącach są testy???

piękny gol po indywidualnej akcji całego zespołu... ;)

Gaczor8

Wysłana - 22 stycznia 2008 21:00    Edytuj Cytuj
Czy zna ktoś z Was kluby, które w tym roku przeprowadzają testy dla rocznika 1994?

szczota92

Wysłana - 22 stycznia 2008 21:35    Edytuj Cytuj
testy są ZAZWYCZAJ w kwietniu i maju. a co testów dla rocznika 94 to każda szanująca się szkółka przeprowadza nabory dodatkowe żeby ulepszyć rocznik. Po prostu pytaj w różnych szkółkach pisz maile,dzwoń itp.

LFC

johnny995

Wysłana - 23 stycznia 2008 18:04    Edytuj Cytuj
o boze... ja mam pytanie do madridismo .. w jakim grasz klubie ? napisales ze poszukujesz w wielkopolsce .. ja jestem twoj rocznik gram w lechu i w kadrze wlkp... gralem ze wszystkimi najlepszymi klubami w polsce i nie tylko... widzialem wszystkie kadry wojewodzkie ... i takie lewoskrzydlowego ze zwodami przegladem pola szybkoscia technika sztuczkami techniczymito szczerze mowiac nie spotkalem... a co do szkolek to najlepsi dupy z domu nie musza ruszac i sami dostaja propozycje i apeluje !! obudzcie sie !!!! pozdrawiam

Odpowiedzi jest na 210 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.