No tak nie tylko widowiskowe, ale taką kiwką się kolejne metry boiska zdobywa ;D
Lepiej jest umrzeć stojąc niż życ na kolanach...
1200003851000
Zybi-Osa
Wysłana - 11 stycznia 2008 08:31
Jeśli o mnie chodzi, to u mnie właśnie technika kuleje :/ . Szybkośc wydaje mi się, że dobra , strzały też. Tylko ta kiwka nie zawsze mi wychodzi i powiem szczerze, że mi podobał się filmik o C.R7-MANU , gdyż pokazał że jest dobry, bo przecież najwazniejesze to czuć dobrze piłę, a on to umie , a że pare razy mu piłka uciekła to trudno, zdarza się .
do C.R7-MANU: Wydaję mi się że lepiej jak byś poszedł np. do Amicy badź SMS Łódź, wydaje mi się , że tam bardziej się rozwiniesz. ( też jestem rocznik 92 )
pisać na gg : 516075
1200036705000
rabandzia
Wysłana - 11 stycznia 2008 09:59
zybi. nie trac czasu i ucz sie techniki. wychodz na dwor : zongluj , rob sobie cos z pilka , to co cr.7 . pozniej bedzie za pozno. techniki sie uczy od mlodych lat. wiem po sobie bo za pozno do tego podszedlem , sam mialem chyba 14 lat jak zaczalem cos technikowac. od mojego kumpla brat juz w wieku 11 lat sie uczyl. teraz ma 13 i dobra technike. ale trening trening i jeszcze raz trening.
Zmieniony przez - rabandzia w dniu 2008-01-11 09:59:31
rabandinho : )
1200041940000
madridismo
Wysłana - 11 stycznia 2008 13:35
u mnie z technika jest wspaniale :D gram na podworku z kumplami a co sie tam liczy TYLKO WIDOWISKOWA KIWKA alee... cos takiego jak ATW czy inne uczyłem sie tylko w czasie kontuzji ( cos z prawym kolanem ) sztuczek ucze sie tylko tych ktore moge wykorzystać : np. Elastico, hocus - pocus, roulette, siateczki na rózne sposobu, przzucanie przeciwnikow bo dookołą swiata na boisku nie zrobisz wiec nie potrzebne to jest... Ja jestem skrzydłowym wiec dal mnie najważniejsza jest technika i szybkosc
1200054954000
madridismo
Wysłana - 11 stycznia 2008 13:38
te sztuczki ktore wypisałem są sprawdzone tzn. wymieniłem te widowiskowe ktore już pare razy wykorzystałem w lidze. Tyle ze nasza liga jest troche dretwa bo sam przeszlem cale boisko mijając wszystkich na sztuczki i szybkosc a to nie jest pilka już ;/;/;/ i dlatego chce sie gdziess przeniesc
1200055110000
szczota92
Wysłana - 11 stycznia 2008 14:57
madridismo nie masz co sie martwic ja w 2 klasie gim nie potrafilem lewa noga pilki kopnac :) pocwicz sobie uderzenia lewa noga z prostego podbicia i wewnetrzna czescia stopy z powietrza lekko technicznie az zaczniesz czuc pile prawa noga i wtedy zacznij samemu uderzac pierw z rozbiegu akcji itp a potem z miejsca ;] próbuj uderzać roznymi czesciami stopy
a i tak dla wszystkich :) technika jest wazna ale nie najwazniejsza wg mnie ja np nie robie zadnych elastyk itp najwazniejsza jest dobra kiwka jeden na jeden i nie z jakas elastyka czy przekladaniem 100 razy nogi nad pilka az samemus ie zaplaczesz tylko dobry balans cialem to klucz;] wystarczy dobrze zbalansowac i przeciwnik leci juz w druga strone. np ja nie jestem wielkim technikiem nie robie dookola swiata ani nic ale mam dobra technike gry w pilke czyli przyjecie uderzenie itp bo np sam wiem z wlasnego przykladu(jestem obronca) ze rozne tricki nie sa najwazniejsze :) zreszta gdy ktos za duzo sobie pozwala na mojej stronie to go "ukrócam" wslizgiem lub wejsciem ciało w ciało:)
Zmieniony przez - szczota92 w dniu 2008-01-11 15:02:20
LFC
1200059856000
madridismo
Wysłana - 11 stycznia 2008 15:27
ja sie z tobą zgadzam najważniejszy balans, ale ja jestem dopiero w takim wieku gdzie raczej gra cialem jest drugorzedna bo są takie roznice w szybkosci ze np mnie nie dogonią. Flip flapy natomiast opanowałem do sytuacji gdzie jestem w rogu boiska i musze kiwnąć zdecydowanie i nie narazac sie na kontuzje wiec pyk pyk zgubiony dosrodkowanie i najczesciej bramka. Chyba że np. przezucanie pilki lub siata jest bardzo przydatna jezeli masz dobrą szybkośc przezucasz gościa i lecisz albo kanalik i to samo
1200061678000
legia1992
Wysłana - 11 stycznia 2008 15:52
prosze daicie namiary na agrykolę warszawa! prosze
1200063129000
C.R7-MANU
Wysłana - 11 stycznia 2008 17:30
Na meczu wiadome jest, że nie wykorzystuje połowy z tych trików... gram na ataku...klepa...czasem 1 na 1 z obrońcą i bomba na bramkę, czasem tylko dłuższy rajd ... najczęściej na szybkości. Wie ktoś może jaki wynik jest potrzebny na 50 metrów żeby dostać się do Szamotuł?
1200069045000
Robinho10
Wysłana - 11 stycznia 2008 20:24
Czy jest taka możliwość z moimi warunkami fizycznym dostania sie do takich szkółek jak Remes , SMS Łódź , Kosa czy też do klubu MŁodych Wilków ?Obecnie mam 1.62 wzrostu i 53.5kg ale mam zalety takie jak waleczność technika czy szybkość szczególnie przyspieszenie i kiwka ... I jeśli się orientujecie napiszcie jeszcze mi ile sie płaci np. w Remesie, Kosie i w Młodych Wilkach ...