Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 170214 razy
Autor

Szkółki Piłkarskie

spajki9

Wysłana - 08 stycznia 2008 22:51    Edytuj  Cytuj
w remesie 2 razy w miesiącu...:P

..Piłka jest jdna a bramki są 2..

Gruby_92

Wysłana - 08 stycznia 2008 23:05    Edytuj Cytuj
widzisz ;]

w4cu

Wysłana - 08 stycznia 2008 23:34    Edytuj Cytuj
rabandzia z tego co rzeczytalem jestes 91 rocznik, więc raczej sobie już w kadrze województwa nie pograsz, bo teraz najstarszy rocznik to chyba 92 ;):PP
I mam takie pytanko. Jeżeli się orientujecie to do jakich klubów najlepiej teraz się starać o dostanie się;>? Dodam, że jestem z Dolnego Śląska i mierze raczej w tereny górnego śląska, dolnego sląska i moze wlkp. Jakie tam najlepsze drużyny :P
pozdrawiam

Lepiej jest umrzeć stojąc niż życ na kolanach...

rabandzia

Wysłana - 09 stycznia 2008 09:10    Edytuj Cytuj
no jestem 91 i ****a wali mnie to ; D czy uwazacie mnie za starego pryka ? oj nie nie ;d 16 lat :P za miesiac 17. jak wywalczymy M-ke z r/r to bedzie gitara. jak nie to albo bede gral tam w rezerwach albo w juniorach starszych jako swoj rocznik ; ) bo teraz tez gram w starszych a nie w mlodszych ; ) albo odejde do jakies dobrego klubu ; )

rabandinho : )

Krzaku2404

Wysłana - 09 stycznia 2008 12:33    Edytuj Cytuj
Siemka.Moglby ktos mi napisac jakie sa dosyć dobre szkoly pilkarskie gdzies niezbyt daleko Czestochowy(Śląskie).Chodzi mi o Liceum/technikum.Prosze o jak najszybsza odpowiedz .pozdro

w4cu

Wysłana - 09 stycznia 2008 13:49    Edytuj Cytuj
Ale jak śmiem uważać, że jestes stary? ;pp Tylko mówie, że już chyba nie ma kadry wojewodztwa 91 roku.
ponawiam moje pytanie ;)

Gruby_92

Wysłana - 09 stycznia 2008 14:06    Edytuj Cytuj
jest kadra Wlkp.91 ale tylko teraz to na tej zasadzie jak juniorzy mlodsi i starsi chyba jest z pozniej juz co rok

rabandzia

Wysłana - 09 stycznia 2008 14:12    Edytuj Cytuj
Śląsk to przede wszystkim : Gwarek Zabrze (szkółka) , Górnik Zabrze , GKS Katowice , Odra Wodzisław. Tyle ; P nie wiem jak tam piast gliwice

nie polecam zantki chorzow ; )

rabandinho : )

szczota92

Wysłana - 09 stycznia 2008 15:44    Edytuj Cytuj
i na dolnym SLasku Miedź Legnica i Zagłębie Lubin się tylko liczą ;] ale tak jak mówiłem skoro mówisz że jesteś z dolnego śląska polecam Słubice bardzo dużo osób z Dolnego tam gra i ma zamiar grać np ja:) jestem z Legnicy;] a Ty?

LFC

w4cu

Wysłana - 09 stycznia 2008 16:13    Edytuj Cytuj
Bystrzyca Kłodzka ^^... Zaraz koło ''granicy'' polsko-czeskiej ;p. Troche wszędzie mam daleko, ale nie narzekam:P. A Ty grasz w Miedzi ;>?

Odpowiedzi jest na 210 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.