Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 170207 razy
Autor

Szkółki Piłkarskie

Krzaku2404

Wysłana - 28 grudnia 2007 13:58    Edytuj  Cytuj
Moglby ktos mi napisac jakie sa dobre szkoly pilkarskie gdzies niezbyt daleko Czestochowy(Śląskie).Chodzi mi o Liceum/technikum.Prosze o jak najszybsza odpowiedz i wraz z podaniem szkoly adres strony(link) tej szkoly.pozdro

legia1992

Wysłana - 28 grudnia 2007 20:21    Edytuj Cytuj
Siema mógłby ktos mi napisac jakie sa dobre szkoly pilkarskie gdzies niezbyt daleko Warszawy.Chodzi mi o Liceum/technikum.Prosze o jak najszybsza odpowiedz i wraz z podaniem szkoly adres strony(link) tej szkoly.
prosze o odp.

Zamul888

Wysłana - 29 grudnia 2007 21:22    Edytuj Cytuj
a co sądzicie o akademi Remes opalenica ?

Zybi-Osa

Wysłana - 31 grudnia 2007 19:37    Edytuj Cytuj
Życzę Wszystkim sukcesów w Nowym Roku . Zyczę również także i sobie, dostania się do dobrej SZKÓŁKI PIŁKARSKIEJ. bay bay year 2007 ________________________________________________________________ hello 2008

pisać na gg : 516075

domin11

Wysłana - 01 stycznia 2008 21:47    Edytuj Cytuj
wie ktoś kiedy bedą testy w gwarku rocznika 92 ?
a i ile sie tam za internat płaci i jakie są w nim warunki ? :)
czy gwarek jest szkółką w której mozna coś osiągnąć i sie wybić gdzieś wyzej?

Zmieniony przez - domin11 w dniu 2008-01-02 22:06:41

Rybak Pany xD

Johnny90

Wysłana - 03 stycznia 2008 00:13    Edytuj Cytuj
Siema wszystkim !
Widzę że sporo postów napisaliście w tym temacie więc nie dam rady wszystkiego przeczytać :) Dlatego chcę spytać was czy wiecie może jak dostać się do jakiejś szkółki w Anglii? Czy żeby dostać się tam na próbne testy trzeba coś zapłacić?
Może gra ktoś z was w jakimś angielskim klubie który zaoferowałby coś sensownego :)

Pilnie czekam na odpowiedź albo tu albo na :
mail - dinolech@tlen.pl
gg - 3286213

Mam nadzieję że ktoś odpowie bo w Polsce chyba nie widze przyszłości a nie chcę się tutaj zmarnować :)

Pozdrawiam i życzę każdemu WIELKIEJ KARIERY PIŁKARSKIEJ,
Dominik

Love Football & Play Beautiful

rudzi93

Wysłana - 03 stycznia 2008 17:00    Edytuj Cytuj
po pierwsze zeby grac gdzies za granicą trzeba miec skonczone 16 lat. Po drugie jeśli chcesz dostac się do jakiejś dobrej szkułki to musi cie zauwazyc jakis scout, a w polsce jak wiadomo jest ich mało wienc trzeba jezdzic na turnieje albo sparingi przynajmiej za granice. mojego kumpla wypatrzyli jak gralismy sparing w portugali z z jakimś cienkim zespolem i gra teraz w bresci . Inaczej raczej trudno sie dostac bo zadko ktory klub prowadzi testy w tym wieku zazwyczaj sami sie zgłaszają po zawodników

Zmieniony przez - rudzi93 w dniu 2008-01-03 18:09:30

wojtek9425

Wysłana - 04 stycznia 2008 12:10    Edytuj Cytuj
Mam pytanie jestem rocznik 91 nie byłem jeszcze na testach...gdzie najlepiej iść na testy??? prosze o odpowiedz :)

legia1992

Wysłana - 05 stycznia 2008 09:56    Edytuj Cytuj
prosze dajcie namiary na agrykolę!

kacper1234

Wysłana - 05 stycznia 2008 10:04    Edytuj Cytuj
Witam!

mozecie mi podac namiary Do szamotul lub agrykoli lub sms?
pozdrawiam

Jedyna sluszna droga--Pogon Czawartoligowa!!

Odpowiedzi jest na 210 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.