Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 170136 razy
Autor

Szkółki Piłkarskie

H14

Wysłana - 30 sierpnia 2007 22:23    Edytuj  Cytuj
no wiec pablo nabory do Legii Młodych Wilków odbywają się 3 razy w roku: luty, maj, wrzesień. Wystarczy zadzwonić, przyjść i sprawdzić swoje możliwości. numer tel: + 48 22 628 43 03, + 48 22 621 83 36, wew. 125. jest 1992 rocznik. A Ty frytek graj na luzie bo jak sie spinasz to tylko pogarszasz sprawe...czerp z tego przyjemnosc...zabawe...ale traktuj powaznie :) i niech Cie cos zmobilizuje a jesli chodzi co masz zrobic to idz do jakies szkołki i juz

~~Bez srzałów, nie wpadają bramki~~

marchewa92

Wysłana - 30 sierpnia 2007 23:26    Edytuj Cytuj
witam!

Jedno serce jedno bicie KS KONFEKS ponad życie. (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) ...

marchewa92

Wysłana - 30 sierpnia 2007 23:29    Edytuj Cytuj
witam! wie ktos moze jak sie skontaktowac ze MSP szamotuly. bo wlasnie chce tam pojechac na testy a to ze nie maja swojej wlasnej strony tylko mi to utrudnia... Jestem Bramkarzem i mam pytanie do was jaką szkułke oprócz MSP polecali byscie dla bramkarza. pozdrawiam

Jedno serce jedno bicie KS KONFEKS ponad życie. (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) ...

Apr

Wysłana - 31 sierpnia 2007 01:48    Edytuj Cytuj
Troche o szamotułach macie na blogu. Jak co to tam pytajcie. http://damianmielewczyk.blog.onet.pl

Musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda.

Frytek92

Wysłana - 31 sierpnia 2007 21:24    Edytuj Cytuj
heh, dzięki H14, mógłbyś dać nr gg to pogadamy? chciałym pojechać do jakiejś szkółki ale nie wiem sam do jakiej, no i testy, nie wiem jakie ;/ H14 jeszze raz prosze o numer gg bo mam pare pytań pozdrawiam i dziękuje za pomoc

H14

Wysłana - 01 września 2007 12:36    Edytuj Cytuj
podalem strone albo dwie wczesniej....ale jak juz powiedziałem rzadko jestem na gg a jutro juz do lodzi jade wiec nie bede przez długooo

~~Bez srzałów, nie wpadają bramki~~

szczota92

Wysłana - 02 września 2007 10:44    Edytuj Cytuj
do frytek92:
jeżeli nie wiesz jakie są testy kiedy itp to proponuję tak:
www.google.pl wpisujesz nazwę szkółki wchodzisz na ich strone wchodzisz w zakładkę nabory i masz:P
zresztą wszystkie informacje o testach i szkółkach macie na bodajże 1 stronie tego tematu i dla wszystkich, którzy chcą zadać jakieś pytania o szkółki proponuję pierw przeczytać cały temat strona po stronie a następnie dopiero pytać się jeżeli odpowiedź nie została wcześniej udzielona.
pozdrawiam

LFC

Frytek92

Wysłana - 02 września 2007 13:44    Edytuj  Cytuj
no tak, ale na googlach wpisywałem nazwy szkółek i nic, nie wyświetlały sięstrony tych szkółek ;/

szczota92

Wysłana - 02 września 2007 14:16    Edytuj Cytuj
a powiedz konkretnie jakie szkółki Cię interesują ? to postaram się pomóc Ci jak najlepiej. Jeżeli chcesz zagadaj do mnie na gg i pisz od razu bo często jestem na niewidoku

LFC

pablos123

Wysłana - 02 września 2007 15:14    Edytuj Cytuj
ELO MAM PYTANKO JESTEM POCZĄTKUJĄCYM GRACEM I CHCIAŁBYM IŚĆ DO JAKIEJŚ SZKÓŁKI JESTEM Z 1992 ROKU.POMÓŻCIE!!

Odpowiedzi jest na 210 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.