Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 170185 razy
Autor

Szkółki Piłkarskie

-kaczy-

Wysłana - 04 sierpnia 2007 11:49    Edytuj  Cytuj
Na meczach juniorów w ligach okregowych raczej nie ma "scoutów", a przynajmniej ja w swojej 4 letniej przygodzie z piłką żadnego nie spotkałem choć może i byli (w co wontpie). Jedyna możliwość to awans z ligi okręgowej do ligi wojewódzkiej i pokazanie się na tle rówieśników np. z Lecha, Amici, Wisły itp. :)

Visca el Barça! Mes que un club!
Znawca -

El Bonzo10

Wysłana - 04 sierpnia 2007 11:50    Edytuj Cytuj
no masz lechia gdańsk, arka gdynia i sopot a nie wiem po co tak głupie pytanie czy ty dziecko chcesz a kogoś głubka zrobić, przeciesz jak ci powiem ze dobrym klubem jest real madryt czy szkółka ajaxu amsterdam to i tka nie pojedziesz i tak to po co takie pytanie.

sewerynn

Wysłana - 04 sierpnia 2007 12:16    Edytuj Cytuj
Ty el bonzo nie bądź taki mądry. Ważniaka zgrywasz!

Chce być piłkarzem!!!

JT_26

Wysłana - 04 sierpnia 2007 12:19    Edytuj Cytuj
Dobrze pisze el Bonzo. Po co te głupie pytania ? Nie wiesz jakie kluby masz w regionie ? To po cholere wogle grasz w piłke i szukasz klubu.

mateusz141

Wysłana - 04 sierpnia 2007 15:07    Edytuj Cytuj
Ja gram w MKS Kluczbork, teraz przenoszę się do Odry Opole do juniorów młodszych już mam załatwione z trenerem Mielnikiem co sądzicie o takiej przeprowadzce ?

Visca el Barca

-kaczy-

Wysłana - 04 sierpnia 2007 16:57    Edytuj Cytuj
A w jakiej lidze grają juniorzy Odry?? Jeśli w lepszej (mam na myśli lige wojewódzką) niz ta w której grales (okregowa) to jest to dobry wybór. pzdr :)

Visca el Barça! Mes que un club!
Znawca -

El Bonzo10

Wysłana - 05 sierpnia 2007 01:01    Edytuj Cytuj
JT 26 dzięki zę mnie kolego poparłeś ale sam widzisz ze źle mu nie odpowiedziałem, bo skoro mieszka w gdańsku i nie wie jakie kluby go otaczaja to jak mamy mu pomóc? Spewnościa jest tam wiecej klubów tkz małych klubików ale ja np jestem z wielkopolski i znam tylko te co mu wymieniłem, a jeżlei pytał sie o dobre kluby to myślę ze własnie w tych by miał szansę. Byłem obserować młodzież na remes cup w opalenicy i była tam lechia gdańsk rocznika 89. Powiem że prezentowali sie bardzo dobrze i niektórych chłopaków mi sie podobało, jeżeli bedą dożyć do tego zeby być zawodowcami to niektórzy moga daleko zajść.

H14

Wysłana - 14 sierpnia 2007 09:33    Edytuj Cytuj
Odra z tego co wiem jest w wojewódzkiej bo grała w barażach w mistrostwach polski :) ale mowie tu o 90 rocznku

~~Bez srzałów, nie wpadają bramki~~

German_17

Wysłana - 16 sierpnia 2007 15:07    Edytuj Cytuj
Jeśli ktoś chce to w Radomiu w szkołce sa jeszcze miejsca wiec zapraszam, wiecej info na gg.

szczota92

Wysłana - 21 sierpnia 2007 17:46    Edytuj Cytuj
Witam
mam pytanie do kogos kto wie jak jest w Remesie Opalenica: mianowicie czy to prawda ze mieszka sie w domach ludzi z Opalenicy? i czy to prawda ze nie mozna jesc tam zadnych fast foodow i ze trzeba wracac o 20 do domu? tak powiedzial mi kolega z wielkopolski ale chcialbym sie upewnic.
i kolejne pytanie(to juz do wszystkich): czy zna ktos z was jakas dobra szkolke w czechach lub niemczech blisko granicy polskiej?
z gory dzieki pozdrawiam

LFC

Odpowiedzi jest na 210 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.