Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 170129 razy
Autor

Szkółki Piłkarskie

FFX

Wysłana - 23 lipca 2007 15:50    Edytuj  Cytuj
Wiem o tym ;) tylko pytam sie do jakich klubów warto jechać

JT_26

Wysłana - 23 lipca 2007 16:21    Edytuj Cytuj
Najlepiej do takich, ktore są w pobliżu... IV, III liga

FFX

Wysłana - 23 lipca 2007 16:55    Edytuj Cytuj
Co to znaczy w pobliżu.... IV , III Liga :P:P ?? W III Lidze to ja teraz gram i mi chodzi o kluby II i I Ligowe

kacper1234

Wysłana - 23 lipca 2007 20:25    Edytuj Cytuj
siemka,jestem ze szczecina i chcialbym dostac od was jakies namiary do szkolek pilkarskich moje gg to 5249978 jak macie jakies odpowiedzi na moj temat to pisac

Jedyna sluszna droga--Pogon Czawartoligowa!!

JT_26

Wysłana - 23 lipca 2007 21:41    Edytuj Cytuj
To nie wiesz jakie masz kluby w poblizu ? Szacunek. Pozatym jakbys miał się wybic poza ta III lige to juz dawno byś to zrobił...widocznie nie zwrociles na siebie uwagi obserwatorów, albo grasz w jakims srednim zespole.

Augustinho

Wysłana - 24 lipca 2007 14:59    Edytuj Cytuj
kacper1234 człowieku ogarnij sie;/

"IMPOSSIBLE IS NOTHING"

kacper1234

Wysłana - 24 lipca 2007 16:45    Edytuj Cytuj
ty sie ogfarnij pytam sie bo niewiem czy sa jakies szkolki pilkarskie

El Bonzo10

Wysłana - 25 lipca 2007 01:18    Edytuj Cytuj
JT 26 kolego czytam twoje wypowiedzi i widze ze ty masz tu jeszcze jakieś pojęcie o piłce i można z tobą spokojnie porozmawiać. Bardzo dobrze powiedziałeś koledze który szuka szkółek piłkarskich a gra niby w 3lidze. hehehe Skoro gra w 3 lidze to po co szuka szkółki piłkarskiej, w rozwoju chce sie cofnąc czy co???? hehee Jezeli juz gra w 3 lidze to dostaje pieniądze ma kontrakt i nie moze sobie tak o iść gdzie indziej. Druga sprawa jeżeli gra w 3lidze to zostaje mu tylko 1 lub 2 liga bo inne warianty nie wchodza w grę, chyba ze cofniecie w rozwoju. Dobrze mu kolego napisałeś ze gdyby był dobry to wybiłby sie w tej "Niby" 3 lidze ale widocznie jest tylko kopaczem który na siłę chce zostac piłkarzem, niech nie blokuje miejsca tym utalentowanym. Czekam teraz na odpowiedz tego kolesia bo po co nas sie pyta o doradzanie klubów skoro 3 ligowiec powinien wiedzieć jakie kluby go otaczają. Chyba ze kolega gra w tramkarzach w klubie kótego seniorzy występują w 3 lidze, to już by inaczej brzmiało ale i tak koles coś zmyśla bo ile razy mozemy tłumaczyć z kolega JT 26 o klubach, butach itp itd

JT_26

Wysłana - 25 lipca 2007 09:27    Edytuj Cytuj
Dobrze prawi...polać mu :D Rzeczywiscie jakis podejrzany ten typek. Jakbym grał w III lidze to skakałbym z radosci, a nie szukał w II i I lidze. Trzeba cos sobą reprezentować i przedewszystkim w jakis sposób zwrócic na siebie uwage, bo na meczach III ligowych jest od groma takich 'podglądaczy' ;)

kacper1234

Wysłana - 25 lipca 2007 14:53    Edytuj Cytuj
ja gram w 3 lidze taa?? ty niezle macie :PP

Odpowiedzi jest na 210 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.