Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1258 razy
słowa kluczowe: szkółka 
Autor

Szkółka

nacien

Wysłana - 20 lipca 2009 21:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam chciał bym się dowiedzieć jak mogą wyglądać testy do szkółki piłkarskiej za granicą ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lipca 2009 22:22 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

spidi91

Wysłana - 20 lipca 2009 22:22    Edytuj Cytuj
Wydaje mi sie, ze podobnie jak u nas, czyli napewno gierka i jakies testy typu, sprint na 30m., zonglerka itp. ;P ale jak jest naprawde to ciezko jest mi powiedziec, ale wydaje mi sie ze wiele takie testy od siebie sie nie roznia ;)

Dla mnie przegrana to wygranej przedsmak...

nacien

Wysłana - 20 lipca 2009 22:56    Edytuj Cytuj
;)ale to tylko marzenia tak z ciekawoscie chcial bym wiedziec :P chyba ze jak w poprzednim moim temacie poprawie sie na 30 metrow ;d ale co myslicie np o wyjezdzie za granice na miesiac w wakacje na takie testy?;)

spidi91

Wysłana - 20 lipca 2009 23:11    Edytuj Cytuj
Mozesz sprobowac, co Ci szkodzi ;P przynajmniej bedziesz wiedzial na jakim poziomie sa szkolki w innych krajach i na jakim poziomie graja Twoi rowiesnicy za granica ;P

nacien

Wysłana - 20 lipca 2009 23:13    Edytuj Cytuj
w sumie ta tylko ze bym musial tam pojechac z opiekunem a to juz wiekszy problem maja rzucic prace i pojechac bo mi sie tak podoba i to jest wlasnie problem ja bardzo bym chcial pojechac i bede namawial rodzicow badz 1 rodzica aby za rok sprobowac ;)

spidi91

Wysłana - 20 lipca 2009 23:17    Edytuj Cytuj
No jak chcesz, to moze byc ciekawe doswiadczenie dla Ciebie ;)

nacien

Wysłana - 20 lipca 2009 23:18    Edytuj Cytuj
ciekawe a co by bylo jak bym sie dostal to dopiero by bylo ciekawe ;d a tak do tematu to jaki kraj bys polecil i tak aby nie byl tylko 1 klub tylko jesli mi sie nie uda to probowac dalej w innych teamach

spidi91

Wysłana - 20 lipca 2009 23:41    Edytuj Cytuj
Niemcy ;P oni maja dobre szkolki. O Holandii juz nie wspomne bo to chyba mimo wszystko za wysokie progi ;D

nacien

Wysłana - 20 lipca 2009 23:42    Edytuj Cytuj
nie chyba tylko napewno niemcy poeiwadasz spidi ;) a nie anglia londyn?:) a jesli niemcy to co berlin ?:P

spidi91

Wysłana - 20 lipca 2009 23:59    Edytuj Cytuj
Podalem Niemcy z tego wzgledu ze najblizej. Jezeli chodzi o Anglie to najlepsza szkolka to West Ham United ;P a jakie najlepsze szkolki w Niemczech sa to nie wiem ;P musialbys poszukac gdzies w necie. Wcale nie koniecznie Berlin. ;P

nacien

Wysłana - 21 lipca 2009 00:02    Edytuj Cytuj
no w sumie tak ale moje mozliwosci chyba nie siegaja ani ajaxu ani west ham mysle o czym slabszym ale nie koniecznie bardzo slabym chcial bym sprobowac a moze by sie udalo ! :P

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szkółka

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.