Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2209 razy
słowa kluczowe: szejker 
Autor

Szejker

Therm

Wysłana - 02 listopada 2008 09:31    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Orientujecie sie moze czy jest szansa abym w Polsce dostal najprostszy mozliwy szejker tj taki bez zadnych ustnikow dziubkow uszczelek ani innego gowna tylko poprostu kubek z przykrywka? widzialem takie gdzies na zagranicznych forach ale u nas nie spotkalem. Pytam, bo juz powoli dostaje ****icy od rozchlapujacego sie po pokoju bialka, smierdzacej uszczelki i mycia, ktore zajmuje 10 min. Moze sproboje narysowac o co mi chodzi

- zadnych zakamarkow, w ktorych moze ukryc sie odzywka i potem smierdziec
- zadnych uszczelek, ktore tez smierdza jak sie ich nie wyjmie ,a wyjmowanie za kazdym razem zajmuje w ciul czasu (z kolei jak sie je wy***ie do kosza szejker jest nieszczelny i chlapie)
- zadnych kretynskich sitek ani dziubkow, z ktorych nie da sie pic

Poprostu wsypujemy odzywke, dolewamy wody, przykrywamy pokrywke (ewentualnie zakrecamy), mieszamy, zdejmujemy pokrywke i pijemy, a nastepnie pluczemy pod kranem (bez rozkrecana, kombinowania, wyjmowania uszczelek itd)

Pozdrawiam

(\__/)
( -'.'
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 listopada 2008 09:46 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 02 listopada 2008 09:46    Edytuj Cytuj
widziałem w jakimś markecie taką niby większą szklanke z zakrywką,było to na stoisku z plastikowymi pojemnikami na żywność.

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź

tystof

Wysłana - 02 listopada 2008 10:30    Edytuj Cytuj
po prosto po umyciu nie zamykaj szejkera bo jak zamkniesz to bedzie kisło w środku???

Kamil11124

Wysłana - 02 listopada 2008 11:06    Edytuj Cytuj
Ciezko znalesc taki szejker są takie do kotajli ale nie są tanie a 200 złoty za taki szejker to juz lepiej myc te 10 minut :D
Moze nie szejker a kubek termiczny :) moze słuzy do czego innego ale mysle ze daje rade do takich wymagań.
Wpisz w google KUBEK TERMICZNY Z PRZYKRYWKĄ i zobacz może jakiś ciebie zaciekawi ;p

labrentz

Wysłana - 02 listopada 2008 11:18    Edytuj Cytuj
nie wiem za bardzo jaki masz problem....ja mam 2 szejkery jeden biogenixa za 12 zł a drugi olimpa dostałem przy zakupie odżywek.Wsypuje odżywke zalewam woda kilka wstrząśnięć i dzięki specjalnej siateczce odżywka elegancko się zozpuszacza.Potem odrazu pod ciepłą wodę z płynem zamykam pare wstrząśnięć wypłukać po sprawie...Nie ma w nich żadnych uszczelek itd.Kiedyś nie umyłem szejkera przez 2 dni owszem jak otworzyłem to mało nie upadłem ze smrodu ale wystarczyło takie samo umycie jak zawsze i po smrodzie ani śladu....

kret98

Wysłana - 30 września 2009 20:54    Edytuj Cytuj
sorry za odświeżanie. W jakim super/hipermarkecie można kupić szejker?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.