Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Szanse na grę w dobrym klubie..

kuba1922

Wysłana - 24 czerwca 2009 13:03    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć.
Mam dzisiaj do Was dość nietypowe pytanie.
Sprawa jest taka.. Czy grając w juniorach klubu z 3 ligi juniorów (okręgówka) mam szansę jeszcze gdzieś grać? Mówiąć wprost, czy mam szanse zostać zawodowym piłkarzem?
Proszę o mądre odpowiedzi.
Pozdrawiam!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 czerwca 2009 13:14 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

barca4

Wysłana - 24 czerwca 2009 13:14    Edytuj Cytuj
o ile trenujesz codziennie dajesz z siebie 100% to tak (też zależy jakie masz w tej chwili umiejętności) - nie mozna na to pytanie odpowiedziec. pzdr!

Visca el Barca!!!

Ogryzekk

Wysłana - 24 czerwca 2009 13:20    Edytuj Cytuj
Jakby to ująć.. Realnie rzecz ujmując to małe masz szanse ale zawsze są. Zauważ ze prawie każdy dzieciak w Twoim wieku ma nadzieję że bedzie wielkim piłkarzem. Niektórzy mają szczeście, niektórzy nieprawdopodone umiejętności, a inni w wiekszosci niestety zostają na niższych poziomach.

Zależy tez, co masz na mysli mówiąc "dobry klub"..

Najważniejsze jest to, zeby nie przestać grać. Mierz siły na zamiary, nie przestawaj trenowac jak zobaczysz pare negatywnych dla Ciebie odpowiedzi. Skoro grasz juz w jakims klubie to znaczy że musisz to lubić. Nie rezygnuj z tego, piłka to dla niektórych najlepsza rzecz jaka w życiu spotkała mimo, że też grają w okręgówkach. W piłce nie chodzi tylko o sukcesy i wysokie ligi, ale też o dobrą zabawę, relacje z ludzmi, rywalizację.. ta zdrową i tą mniej

Sam gram w okręgówce. Miałem okres kiedy tez mialem nadzieje ze kiedys ktos mnie zauważy itp. Teraz też, jakaś tam maleńka iskierka tli się, ale ustawiam sobie inne priorytety, takie które mogę osiągnąć np. strzelenie bramek, zostanie w 1 skladzie itp.

Piłka to nie tylko "dobre kluby". To również te słabsze, co też nie oznacza że Ty jesteś słaby

Timki74

Wysłana - 24 czerwca 2009 14:12    Edytuj Cytuj
Ze mna do klasy do podstawówki chidził Wojtek Kowalczyk i grał tak że bylismy w szoku,póżniej zapisał sie do klubu Polonez,taki klubik...tam go ktos wypatrzył i trafil do Legii Warszawa,a potem dalej,więc jak jesteś dobry to na pewno sie toba zainteresują

Trza być twardym, nie miętkim!

Gacek5

Wysłana - 25 czerwca 2009 00:29    Edytuj Cytuj
U mnie we wsi 3 chłopaków (w różnym czasie i wieku) trafili do Arki Gdynia ze Stali Jezierzyce (niedaleko Słupska). Też grali w "Okręgówce Juniorów" czy jak Wy to mówicie. Jeden z Nich (Wojciech Wilczyński, jest moim kuzynem)już teraz gra w Ekstraklasie. Inni mają dopiero 15 i 14 lat.

"Im bardziej jesteś doświadczony, tym więcej wiesz o sobie, a co za tym idzie,
możesz być coraz lepszy." - Victor Valdes

kuba1922

Wysłana - 25 czerwca 2009 13:57    Edytuj Cytuj
Dzięki za odpowiedzi. Trochę mnie podnieśliście na duchu. Ja mam obecnie 17 lat, i mam nadzieję, że kiedyś ktoś mnie może wypatrzy na meczu takiej klasy rozgrywkowej ;) Dobry klub - chodzi mi o to by był to klub zawodowy i tyle :)
Pozdrawiam!

kuba1922

Wysłana - 25 czerwca 2009 14:00    Edytuj Cytuj
Gacek5 - w jakim wieku byli Ci chłopacy ze Stali Jerzyce ?
Jakie mniej więcej posiadali umiejętności ?

Gacek5

Wysłana - 28 czerwca 2009 12:46    Edytuj Cytuj
Napisałem - 14 i 15. Mieszkają teraz w Trójmieście. Często widzę ich w weekendy. Wywyższali się techniką ponad resztę. Jeden z nich miał również bardzo dobre warunki fizyczne. A czemu pytasz?

"Im bardziej jesteś doświadczony, tym więcej wiesz o sobie, a co za tym idzie,
możesz być coraz lepszy." - Victor Valdes

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szanse na grę w dobrym klubie..

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.