Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 474 razy
Autor

Szampon koloryzujący

Lewy1315

Wysłana - 24 września 2009 15:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
mam rude włosy i chciałbym kupić szampon koloryzujący, upatrzyłem sobie szampon do włosów brązowo-czarnych i nie wiem czy tu chodzi o to że jak bym użył tego szampnou to tak on zmienia kolor czy ten szampon jest tylko po to żeby jak ktos ma ten kolor włosów żeby go wydobyć dobrze. tutaj podaje link http://allegro.pl/item734280525_logona_szampon_naturalny_koloryzujacy_henna.html

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 września 2009 15:38 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki ,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Lewy1315

Wysłana - 24 września 2009 15:38    Edytuj Cytuj
przepraszam podałem link do włosów rudych tutaj jest dla tych co mowilem http://allegro.pl/item734284670_logona_szampon_naturalny_koloryzujacy_orzech.html

malutka_k

Wysłana - 24 września 2009 20:04    Edytuj Cytuj
mogą ci się zmienic , są naturalne ale wyciąg z orzecha włoskiego jest mocny i na stówę zabarwi ci włosy
także jeżeli chcesz przyciemnc to śmiało- tyle że trzeba pamietac iz trudno sie orzecha wloskiego pozbyc z glowy mianowicie wlosy musza calkowicie odrosnąc gdyż jest on podatny na farbowanie i splukiwanie

a co ty konkretnie chcesz osiagnac?
Specjalista -

Lewy1315

Wysłana - 25 września 2009 15:40    Edytuj Cytuj
nic konkretnego po prostu chce przyciemnić a powiedz mi czy po jednym takim płukaniu jak ktoś mnie zobaczy to bedzie odrazu wiedział że coś robiłem ?? czy to raczej tak powoli i po paru myciach sie robi

nioonia

Wysłana - 25 września 2009 17:56    Edytuj Cytuj
powoli o ile w ogole
Specjalista -

Lewy1315

Wysłana - 26 września 2009 09:33    Edytuj Cytuj
aha dobra wielkie dzięki za pomoc

blueeyes

Wysłana - 26 września 2009 12:08    Edytuj Cytuj
Chyba lepiej jakbys taki zabieg wykonal u fryzjera bo wtedy bedziesz mial wieksza pewnosc ze wyjdzie pozadany efekt. Tutaj to niestety nie jest pewne, i jesli juz sie cos zakoloryzuje to moze byc nierowno. Tylko z naturalnymi rudymi wlosami czasami jest taki problem ze nie przyjmuja w ogole farby.

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Szampon koloryzujący

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.