Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Sylwetki i trening siłowy gimnastyków sportowych i ciężarowców

SFD

Wysłana - 16 sierpnia 2004 23:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

kurdę za***iste sylwetki maja wyrobione zawodnicy gimnastyki sportowej i ciężarowcy wszczególnosci z nizszych kat.wagowych jak mi równiez zapaśnicy czy ktos ma jakis plan treningowy na siłowni i fotki jakiegos sztangisty,zapasnika a najlepiej gimnastyka sportowego.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 sierpnia 2004 09:06 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mawashi

Wysłana - 17 sierpnia 2004 09:06    Edytuj Cytuj
Ci wszystcy ktorych wymieniles albo sporadycznie cwicza na silowni, albo wcale.
Ciezarowcy stosuja cwiczenia podstawowe (m. ciag, przysiady, rwania i podrzuty) i z tego co sie orientuje nie mecza sie dodatkowymi cwiczenia. Jak widzisz na sylwetke nie narzekaja

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

SFD

Wysłana - 17 sierpnia 2004 09:37    Edytuj Cytuj
no jak wczoraj oglądałem ciężarowców w dwuboju to prawie wszyscy wyglądali super nie jeden by mógł cos osiagnąć w kulturystyce jak by sie przezucił i troche popracował.ciekawą sylwetke maja gimnastycy idealna sylwetka w kształcie V NIE WIERZE ŻE NIE CHODZA NA SIŁKĘ GIMNASTYCY I CIĘŻAROWCY BO OD CZEGOS KONKRETNEGO MUSIELI WYROBIĆ TAKA MASE I RZEŻBĘ.

Mawashi

Wysłana - 17 sierpnia 2004 09:45    Edytuj Cytuj
Mozesz nie wierzyc, ja znam chlopakow z Legii (ciezary) i mam znajomego ktory jest trenerem gimnastykow w gimnazjum. Chlopaczki po 15-16 lat wygladaja extra, a udach maja ponad 50 cm.
Na silownie zagladaja sporadycznie.

Ekspert -

SFD

Wysłana - 17 sierpnia 2004 09:59    Edytuj Cytuj
więc od czego oni tak za***iscie wyglądają bo sam nie wiem przeciesz jak ogladałem występ gimnastyków na olimpiadzie i ciężarowców to mnieli po jakies 40cm w łapie

Mawashi

Wysłana - 17 sierpnia 2004 11:33    Edytuj Cytuj
Oni sa zawodowcami - to wlasnie robia.

Ekspert -

Ygor

Wysłana - 17 sierpnia 2004 11:50    Edytuj Cytuj
własnie tacy np japonczycy wczoraj to po ile oni moga miec w bicku bo ja na oko to nie potrafie ocenic - byl tam jeden rosjanin za***isty byk az sobie pomyslalem ze za duzy jest do tego i rzeczywiscie nie ustal skoku

SFD

Wysłana - 17 sierpnia 2004 12:56    Edytuj Cytuj
no dobra są zawodowcami no ale na sylwetkę taką jaką oni maja to bez siłowni ani rusz to ja nie wiem co oni robia żetak wygladają.

Ygor

Wysłana - 17 sierpnia 2004 14:06    Edytuj Cytuj
wez sie zastanow samo takie np stanie do gory nogami na poreczach to juz jest niewiarygodny wysilek a oni to pewnie bardzo czesto cwicza, - ogolnie do wykonywania tych cwiczen potrzebne sa bardzo silne rece plecy klatka i ramiona zapewne zaczynaja od jakichs prostszych ewolucji wymagajacych mniej sily i tak trenujac je wielokrotnie w ciagu dnia ksztaltuja sobie sylwetke, wydaje mi sie ze waga ich ciala tez jest dosyc waznym czynnikiem wiec pewnie stosuja diete i jakies aeroby ktore pozwalaja im na utrzymanie tkanki tluszczowej na niskim poziomie. co do ciezarowcow to tez wiedzy moze wielkiej nie mam w tym temacie ale wiadomo u nich tez jest wazna masa ciala (jesli rezultat jest taki sam to wygrywa lzejszy zawodnik) wiec pewnie tez robia wage na skakance czy cus (nie wiem jak to sie ma do sily). Tak sie poza tym zastanawialem bo tam w kategorii do chyba 56 kg byl taki Turek - Mutlu bodajze bardzo niski koles ale on mial ponad 30 lat i tak mnie to zastanowilo czy gdybym byl jego wzrostu to czy zaczynajac teraz w wieku 19 lat moglbym cos osiagnac w tym sporcie. bo pewnie przy moim wzroscie to juz wyzsze kategorie wagowe i pewnie bym sie musial dluzej trenowac ...

_YaKuZa_

Wysłana - 17 sierpnia 2004 14:40    Edytuj Cytuj
No te japonczyki to bica mialeli ladnego Ja oceniam na 45cm ale to napewno oni musieli byc rozgrzani przed drazkiem czyli takjakby na pompie

Ekspert -

SFD

Wysłana - 17 sierpnia 2004 16:51    Edytuj Cytuj
ciekawe ile razy sie podciągną

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sylwetki i trening siłowy gimnastyków sportowych i ciężarowców

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.