Temat: Treść:
Autor

Sylvia mówi o Fedorze że ten jest świecącym małym gówienkiem%-).

vtserafin

Wysłana - 09 lipca 2006 13:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

http://www.sherdog.com/videos/videos.asp?v_id=793
Sorry poprawka: Nie świecącym. To wyrazenie wzielo mi sie z forum sherdoga ale gdy ob***alem filmik to zajazylem o co biega.

Ło ****a. Ciekawe jak Fedor zareaguje. Sylvia już jest trupem jeśli dojdzie do ich walki.

Zmieniony przez - vtserafin w dniu 2006-07-09 13:19:07

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 lipca 2006 13:23 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 lipca 2006 13:23    Edytuj Cytuj
Nie lubię tego d****a, jego walk również, nie prezentuje nic szczególnego wg mnie,
teraz jeszcze jest mistrzem ciężkiej w UFC... porażka...

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

shannar

Wysłana - 09 lipca 2006 13:35    Edytuj Cytuj
Smieszny jest ten Sylvia. )

Pozdro

"The goal of our school is not just making champions on the mats or rings but mainly champions of life.
Good citizens who use the real philosophy of Jiu-Jitsu in all the aspects" Vinicius Draculino Magalhaes

BJJ w Toruniu--> [http://www.sfd.pl/GRACIE_BARRA_TORU%C5%83_-_nowy_nab%C3%B3r!!!-t432329.html]

Away16

Wysłana - 09 lipca 2006 13:39    Edytuj Cytuj
a ja chcialbym zeby le banner skopal mu pierwszo dupe...

emceha

Wysłana - 09 lipca 2006 13:41    Edytuj Cytuj
Sylvia to rzemieślnik ze słabym stylem. I jeszcze te jego wypowiedzi ehh. Mam nadzieję że Orłowski go znokautuje

vtserafin

Wysłana - 09 lipca 2006 13:42    Edytuj Cytuj
Jesteś nie na czasie emcecha.

emceha

Wysłana - 09 lipca 2006 13:52    Edytuj Cytuj
****a nie spojleruj!!!!!!!!!

A poza tym emceha przez samo "h"

Damas

Wysłana - 09 lipca 2006 14:20    Edytuj Cytuj
Akurat w tym wywiadzie zachowywał się spoko , a ta wypowiedź jest w sumie wyjęta z kontekstu , powiedział :
" I match up good with Fedor i got a reach on him, i mean he`s a tiny little shit , but he`s a hell of an athelete" co znaczy mniej więcej :

" Mój styl dobrze dopasowywuje się do stylu Fedora, mam przewage zasięgu , Fedor jest malutki, ale jest niesamowitym zawodnikiem ". ( tiny little shit w sensie rozmiaru Fedora , nie w sensie " malutkiego gówna " : )
Chodziło mu po prostu ,że jest większy (203 cm Sylvii / 183 Fedora) , a nie żeby obrażać mistrza PRIDE , pozdro.

vtserafin

Wysłana - 09 lipca 2006 15:01    Edytuj Cytuj
Nie musisz nam tego tlumaczyc. Doskonale rozumiem co on powiedzial. Gdyby mial respekt dla Fedora nie mówiłby ze jest malym gówienkiem (wszystko ****a jedno o czym mowił) tylko powiedzialby ze Fedor jest przy nim mały.

Damas

Wysłana - 09 lipca 2006 15:11    Edytuj Cytuj
No właśnie chodzi o to, że on ma taki sposób wysławiania się ,mówi he`s a little shit , but hell of a fighter ,jednocześnie go szanując. Wielu fighterów używa takiego slangu jako potocznej mowy, co nie znaczy ,że nie okazują komuś respektu..

marchewa

Wysłana - 09 lipca 2006 15:12    Edytuj Cytuj
A tam hehe, wg mnie to dobrze, ze tak powiedzial. Moze Fedor sie wzburzy i dojdzie do konfrontacji, a wtedy fast 'n brutal KO in 1st round by Fedor. Skoro Wand dostal od Sakakiraby przepustke do UFC, to Fiedie tez moglby puscic :]

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sylvia mówi o Fedorze że ten jest świecącym małym gówienkiem%-).

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.