chillout madziaraa ,wkleić fotke piersi to chyba nic strasznego,chcsz to na motywacje wkleje fote pindola,lbo lepiej nie bo szkoda mi łapaćbana bo mam jeszcze abonament ;) Faktycznie najlepiej udaj sie do kobiety ginekolog...może poprostu taka już twoja uroda,ludzie nigdy nie są do końca symetryczni i u jednych to bardziej widaću innych mniej...najlepiej idź do lekarza,dowiedzieć sie,czy to faktycznie nic groźnego:)
Respekt i honor-braterska więź.
1114078127000
samsonik
Wysłana - 21 kwietnia 2005 18:32
to normalne tylko powinnas miec dwa wklesle nieliczny odsetek kobiet ma po prostu wklesle sutki a tobie to sie naprawde trafilo jeden taki drugi taki
Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.
1114101150000
-Mival-
Wysłana - 20 maja 2005 22:51
HAHAHAHAHA a wiesz może że większość mężczyzn ma lewe jądro wieksze od prawego. Heh ty masz za to jeden sutek wklesły :/ Jeżeli spełnia swoją rolę to chyba nie ma problemu. No zawsze możesz iść do chirurga plastycznego, bo jak masz tak od zawsze to chyba nie ma innej rady.
1116622311000
niekwestio
Wysłana - 21 maja 2005 18:39
hej, jestem dziewczyną pisze z niku mojego chłopaka , nie przejmuj się , do lekarza tez nie musisz iść słyszałam o tym nie raz to normale, są rózne rodzaje sutków, niektóre dziewczyny mają ogrome, inne małe a jeszcze inne wklęsłe każda dziewczyna jest inna , nie przejmuj się wszystko z tobą jest OK!!!!:)pozdrawiam
Zdjecia nie wkleje :) bez przesady :) POZDRAWIAM I DZIEKUJE
1116872594000
enzyme
Wysłana - 23 maja 2005 21:32
to ja ci na pocieszenie powiem ze ja mam obydwa wklesle :D z tym ze jestem facetem. ale te moje takie bardziej rozrywkowe bo czasami dla odmiany sie uwypuklaja, a czasami jeden wklesly a drugi normalny, tak jak u ciebie :P
wymienimy sie fotkami?
1116876748000
madziaraa
Wysłana - 23 maja 2005 22:35
Też :) czasem mam dwa normalne :) Ale najczesciej mi wychodzi ;) gdy jestem podniecona