Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 11030 razy
słowa kluczowe: sutek 
Autor

Sutek

Kacperson

Wysłana - 21 kwietnia 2005 12:08    Edytuj Cytuj
chillout madziaraa ,wkleić fotke piersi to chyba nic strasznego,chcsz to na motywacje wkleje fote pindola,lbo lepiej nie bo szkoda mi łapaćbana bo mam jeszcze abonament ;) Faktycznie najlepiej udaj sie do kobiety ginekolog...może poprostu taka już twoja uroda,ludzie nigdy nie są do końca symetryczni i u jednych to bardziej widaću innych mniej...najlepiej idź do lekarza,dowiedzieć sie,czy to faktycznie nic groźnego:)

Respekt i honor-braterska więź.

samsonik

Wysłana - 21 kwietnia 2005 18:32    Edytuj Cytuj
to normalne tylko powinnas miec dwa wklesle nieliczny odsetek kobiet ma po prostu wklesle sutki a tobie to sie naprawde trafilo jeden taki drugi taki

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę,
po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić.
Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

-Mival-

Wysłana - 20 maja 2005 22:51    Edytuj Cytuj
HAHAHAHAHA a wiesz może że większość mężczyzn ma lewe jądro wieksze od prawego. Heh ty masz za to jeden sutek wklesły :/ Jeżeli spełnia swoją rolę to chyba nie ma problemu. No zawsze możesz iść do chirurga plastycznego, bo jak masz tak od zawsze to chyba nie ma innej rady.

niekwestio

Wysłana - 21 maja 2005 18:39    Edytuj Cytuj
hej, jestem dziewczyną pisze z niku mojego chłopaka , nie przejmuj się , do lekarza tez nie musisz iść słyszałam o tym nie raz to normale, są rózne rodzaje sutków, niektóre dziewczyny mają ogrome, inne małe a jeszcze inne wklęsłe każda dziewczyna jest inna , nie przejmuj się wszystko z tobą jest OK!!!!:)pozdrawiam

4-ro dniowe plany z priorytetami [http://www.sfd.pl/temat233868/]
coś o dysproporcjach [http://www.sfd.pl/temat208374/]
masz problem z techniką ćwiczeń kliknij w linka i czytaj [http://www.sfd.pl/temat202268/]
i tak w kółko.........

Raymond

Wysłana - 22 maja 2005 04:33    Edytuj Cytuj
co wy śpicie?
madzia wklej foto albo wyslij foto na priv jestes tutaj anonimowo nikt cie nie pozna bez obaw pozdro--->

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
Znawca -

westi

Wysłana - 23 maja 2005 11:34    Edytuj Cytuj
naciągacze

madziaraa

Wysłana - 23 maja 2005 20:23    Edytuj Cytuj
:) Dziekuje , za odpowiedzi :)

Zdjecia nie wkleje :) bez przesady :) POZDRAWIAM I DZIEKUJE

enzyme

Wysłana - 23 maja 2005 21:32    Edytuj Cytuj
to ja ci na pocieszenie powiem ze ja mam obydwa wklesle :D z tym ze jestem facetem. ale te moje takie bardziej rozrywkowe bo czasami dla odmiany sie uwypuklaja, a czasami jeden wklesly a drugi normalny, tak jak u ciebie :P

wymienimy sie fotkami?

madziaraa

Wysłana - 23 maja 2005 22:35    Edytuj Cytuj
Też :) czasem mam dwa normalne :) Ale najczesciej mi wychodzi ;) gdy jestem podniecona

Madzia_87

Wysłana - 23 maja 2005 22:45    Edytuj Cytuj

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.