Witam jestem na redukcji od 6 miesiecy z rpzerwami ubylo mnie 30 kg obecnie waże 89kg przy wzroscie 183. jesli stosujesz sie nonstop do diety - odpuscilbym na 2-3 tygodnie - ew dopytaj prosze jesli mam racje ze nie robiles tego
Stosuje 10 wskazówek żywieniowych z jadłospisu całkowicie wywaliłem śmieciowe jedzenie,fast foody,słodycze,słodkie napoje,pieczywo,jedzenie smażone jak widać dało to efekty i daje nadal wciąż chudnę.
nie znam tych zasad (choc pewno sie w ogolnosci z nimi zgadzam

)
gratuluje wyniku
postepowanie chwalebne !
Zapotrzebowanie wyszło mi na poziomie 2800 kcal przy moich treningach na czczo + spilt jadam tak średnio ok 2000 kcal
OK
Przykładowy jadłospis :
Śniadanie- 100g owsianki + rodzynki + śliwki (suszone) do tego łyżka dzemu + 2 jajka + 200g serka wiejskiego troszke warzyw
posiłek przed treningowy- pierś z kurczaka ( tzn jedna połowa z podwójnej piersi) + kasza / ryż długoziarnisty brązowy
posiłek po treningowy- To samo co wyżej tylko dokładam warzywa
kolacja- 200g serka wiejskiego (czasem zamiast tego jem tuńczyka) 2 jajka dużo warzyw + jakiś owocek :D
ostani posiłek ok 19:30-20 twaróg z przyprawami i warzywami to na noc :)
wyglada mi na diete niskotluszczowa - dobrze widze ?
masz gdzies moze podzial na makroskladniki w ciagu dnia ?
Co do suplementacji - hmb,omega 3, wita-min multiple,clen,tse,l-karnityna,bcaa,magnez + cynk na noc :)
jako glowny spalacz wybralbym Thermo Stim i ew uzupelnij o Therm Line S - to rowniez swietny preparat prozdrowotny !
Gold Omega 3 obowiazkowo
HMB - przy mniejszych nakladach finasnowych odpuscilbym
w to miejsce ew tauryna - w Mega Capsach wychodzi bardzo tanio !
Chela MZB - swietnie !
karnityna do najtanszych tez nie nalezy - jesli oszczedzamy to pomyslalbym nad jej wykluczeniem ... - o glownym spalacz pisalem wyzej
To obecnie stosuje jednak mam suple wyliczone do końca lipca i chce coś zmienić w swoich poczynaniach
przelicz prosze dawkowanie/cena i daj znac czy sie miescisz ...
inaczej pokombinujemy dalej
Prawde mówiąc nie jestem zadowolony ze swojej sylwetki patrząc na inne osoby z tą wagą i tym wzrostem uświadamiam sobie że mam jeszcze dużo fatu ;/
ale ile miales na starcie !
spojrz na to !
wiem ze jestes powoli zmeczony dieta !
z tym tez idzie powalczyc - vide pierwsze zdania
Mój trening to spilt każdą partie trenuje 2 razy w tyg duża intensywność do tego aeroby na czczo 45 minut truchtu + 45 minut basenu ( przed biore bcaa) duza intensywnosc silki masz na mysli ciezary czy odczucie zmeczenia ?
osobiscie na diecie lubie 3x w tygodniu cale cialo 3-5 cwiczen podstawowych i nic wiecej silki