Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 73096 razy
słowa kluczowe: super  cykl 
Autor

Super Cykl !

Dąbek

Wysłana - 14 maja 2001 14:00    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

Czytając ten dział widać, że jest tu pare osób, które chcą przygodę z pakowaniem (nie walizek oczywiście)rozpocząć od ostrego brania sterydzików. Osobiście nie mam nic przeciwko sterydom ale uważam,że najpierw przydałaby się solidna podstawa, fundament w postaci w miarę ukształtowanej sylwetki i wypracowanej siły. W tym celu wszystkich chętnych do brania a początkujących, zachęcam do spróbowania specyfików z innej półki, dających naprawdę bardzo dobre rezultaty, a które można traktować jako wstęp przed koksem. Ja korzystając z "koksowania naturalnego" doszedłem do 160kg na ławie, czyli warto było poczekać z towarem, a o to cykl: 4 tygodnie
PROPOLIS (tabl.):rano na czczo: 2
2h po sniadaniu: 2
przed treningiem: 2
1h przed kolacją: 1
przed snem: 1
POLLEN (tabl.):rano na czczo: 3
2h po sniadaniu: 2
przed treningiem: 2
1h przed kolacja: 1
przed snem: 2
APIVIT(tabl.):rano na czczo: 1
2h po sniadaniu: 1
przed treningiem: 1
BIOSTYMINA(amp.): raz dziennie w dniu treningu
ZEN SZEN(tabl.):po sniadaniu: 1
po obiedzie: 1
Słowniczek:
POLLEN: - pyłek kwiatowy- to dietetyczny produkt spożywczy zapewniający niezbędne ilości białka, aminokwasów, lipidów, witamin i składników mineralnych potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu.

PROPOLIS, APIVIT - wzbogacone produkty pszczele zawierające składniki cenne dla organizmu ludzkiego, takie jak: łatwo przyswajalne cukry proste (fruktoza, glukoza), enzymy - substancje ułatwiające trawienie oraz mikroelementy.
Mają działanie odżywcze, wzmacniające i uodparniające.

BIOSTYMINA: wyciąg z liści Aloesu, pobudza czynności obronne organizmu, wskazana przy dużych ubytkach sił witalnych i przewlekłych stanach wyczerpania.
Dodam, że wszystkie te środki są dostępne w aptekach bez recepty, koszt ich jest bardzo niski więc warto spróbować, zaszkodzić nie zaszkodzą a efekty murowane!

Pozdrawiam,

Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 maja 2001 16:58 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 14 maja 2001 16:58    Edytuj
Takie madre wypowiedzi lubie !

Brawo

Krasnall

Johnnie

Wysłana - 14 maja 2001 17:28    Edytuj
Jestem ciekawy i chętnie spróbuje
Mam tylko jedno pytanie: skąd to wykombinowałeś???
Akurat te specyfiki i w takich dawkach???

pozdrawiam

Johnnie

pozdrawiam

Johnnie

Myniu

Wysłana - 14 maja 2001 19:36    Edytuj
Ciekawe
Ale czy naprawde widac znaczace przyrosty,jezeli tak to jakie(tak na oko)? ? ?

Pozdrawiam

SFD

Wysłana - 14 maja 2001 21:05    Edytuj
A czego mozna sie spodziewac po 4 miechach takiego "naturalnego cyklu"?? 0,5 mikrometra w bicepsie i o,5 kg na klate wiecej??? Nie,oczywiscie zartuje.) Pytam szczerze.Ja jakos nie wierze w kwiatki ,ziolka itp.

SFD

Wysłana - 14 maja 2001 21:07    Edytuj
Chcialem powiedziec 4 tygodniach.

Dąbek

Wysłana - 15 maja 2001 11:13    Edytuj
Witam wszystkich Pakerów,

...i odpowiadam na pytania.
Oczywiste jest, że cykl ten nie przyniesie tak dużych przyrostów masy i siły jakie niesie za sobą przyjmowanie sterydów, jednak zaletą metody naturalnej jest to, że otrzymane przyrosty są trwałe a efekty uboczne nie występują! Jeśli chodzi o wielkość przyrostu masy i siły, to jest to sprawa indywidualna i na każdego ten cykl zadziała inaczej ale na pewno! przyniesie efekty, które będą satysfakcjonujące. Dla tych co uważają, że może to być za mało proponuję przedłużyć cykl o kolejne 2 tygodnie ale z zastosowaniem innych również "naturalnych specyfików", a o to cykl:
COCARBOXYLASA(amp.): 5 sztuk, 1tydz:3, 2 tydz.:2
VIT.B12(amp.): 5 sztuk należy brać razem z CARBO
GLUCOCARDIAMID(tabl.):(tylko w dniu treningu) rano na czczo:1
po obiedzie:1
OSSOPAN(tabl.): po śniadaniu:2
1h przed kolacją:2
DOLOVIT MULTIMINERAL(tabl.): 2h po śniadaniu:2
1h przed obiadem:2
po treningu:3
SUPRADYN(tabl.):rano na czczo:1
1h przed obiadem:1
po treningu:1
Ten drugi cyklik jest już typowo przygotowującym organizm przed przyjęciem SA.
Zwłaszcza bardzo dobre efekty daje CARBO z B12. Obydwa cykle zaczerpnięte są z przygotowań wielokrotnego medalisty mistrzostw Polski w kulturystyce. Obydwa sprawdziłem na sobie a efekty były więcej niż zadawalające!
Podsumowując, przyjmując wymienione wyżej środki naturalne dostarczacie organizmowi czegoś w rodzaju dopalaczy, o działaniu nie tak silnym jak SA ale zawsze to są dopalacze, które pozwolą wam na znacznie wydajniejszy i cięższy trening, który przyniesie oczekiwane efekty, nieporównywalnie większe od tych gdy ćwiczycie "na sucho"!
Warto więc spróbować.
Pozdrawiam,

Znawca -

Dev

Wysłana - 15 maja 2001 18:39    Edytuj
Ciekawe, chyba się skuszę i spróbuje.
Tylko powiedz mi czy istnieje wersja leku o nazwie BIOSTYMINA, ale nie w ampułkach tylko w drażetkach, bo jakoś nie za bardzo lubię się kłóć ? :)

-=Ziomal=-

SFD

Wysłana - 15 maja 2001 18:47    Edytuj
Czy wszystko co jest w ampulkach to sa zastrzyki??? Jesli tak to BOZE!!! ile tu kłucia!!!kilka zastrzykow na dzien!!
Oswieć mnie!

SFD

Wysłana - 15 maja 2001 18:49    Edytuj
To się pije :)

Dev

Wysłana - 15 maja 2001 19:34    Edytuj
Z tą biostyminą jak szukałem nanecie to znalazłem, że to ampułki do zastrzyków podskórnych... Więc ?

-=Ziomal=-

Odpowiedzi jest na 59 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Super Cykl !

Strony:  pierwsza  2   3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.