Nie wiem czy zauważyliście,ale od wczorajszej walki powstało z 5 tematów o boksie.Autorzy pytają się czy jest sens zacząć ćwiczyć.Wiele osób mówiło że jednym z celów gali jest promowanie boksu w Polsce.Jak widać walka Gołoty z Adamkiem poruszyła młodzieńczą wyobraźnie.Tak,wszyscy możecie ćwiczyć .
Hehe tak samo jak o Gortacie było głośno , nagle wszyscy zaczeli w kosza grać
KB/MT/MT + BJJ
1256481062000
The-Reaper
Wysłana - 25 października 2009 15:40
Ja tam jednocześnie się cieszę i nie Z jednej strony fajnie że boks staje się bardziej popularny ale... coś mi się wydaje że przez tą gale znowu ludziom odbije, i znowu tłum przyjdzie zapisać się na treningi... A u nas w klubie już teraz ledwo się na sali mieścimy... coś mi sie wydaje że jutro jak pójdę na trening to się nie zmieszczę na sali. ( podobnie kiedyś było jak wyszedł Rocky 6, chyba z 10 osób 2 dni później przyszło się zapisać... )
Jak Bedzie Pudzian vs Celulit to wszyscy zaczna MMa trenowac ;d
KB/MT/MT + BJJ
1256485604000
kondek
Wysłana - 25 października 2009 17:05
pamiętam jak wychodził film never back down,kilka dni po premierze na trening przyszło kilku gości którzy walili fajnymi tekstami np: robiliśmy skracanie dystansu to kolesie : a nie lepiej zrobić tak jak ten koleś w NBD przy walce z capo-fighterem itd pochodzili chyba z miesiąc i dali sobie spokój tak samo było gdy wychodził Ong-Bak i tak samo będzie po walce Pudziana w MMA.
kondek życie co zrobisz :). Mi by wstyd było tak powiedzieć ,no ,ale cóż.
KB/MT/MT + BJJ
1256486900000
kondek
Wysłana - 25 października 2009 17:13
mi też no ale kolesie przyszli pod wpływem tego filmu i myśleli że Ci aktorzy to mitrzowie MMA z drógiej trony dobrze bo jeśli choć jeden zostanie na stałe i zmieni tryb życia to jest to sukces filmu.
Dlatego lepiej obejrzeć kilka prawdziwych walk niż jakiś film.
1256487730000
Blacha91
Wysłana - 25 października 2009 17:50
byle coś ruszało w tej dziedzinie
Ignorante juris nocet
1256489429000
Cavior Bushido24.pl
Wysłana - 25 października 2009 18:01
Po filmach z Brucem Lee legion ludzi rzucil sie na wschodnie sztuki walki. Niektorzy z nich przetrwali lata szkolenia-i sami dziś nauczają
Jeśli z każdych 100 ludzi zainspirowanych galą choć jeden zostanie profejonalistą a kilku(nastu) znajdzie hobby na całe życie-to bardzo dobrze i należy sie z tego cieszyć