Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 93 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Suchy nos i okolice 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: suchy nos okolice
Autor "Suchy nos i okolice"   

listek20
 Wysłana - 28 styczeń 2010 16:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Wiec mam taki problem, strasznie łuszczy mi sie skóra na nosie i obok niego. Takie objawy mam juz od roku, niewazne czy to zima czy lato. Najpierw stosowałem na własną ręke krem "Emolium" ale mimo ze był tłusty to gówno dał. Byłem dwa razy u dermatologa i przepisał mi maść "protopic" . fakt jak stosuje to jest lepiej, ale jak tylko odstawie to po 2 dniach jest to samo. A krem jest tak tłusty ze nie idzie z nim wyjsc do ludzi. No i nie oszukujac sie działa coraz gorzej. Od czego to moze byc ? I co moze pomóc ?
Dermatolog mowił ze to zwiazane ze stylem zycia: alko, fajki, stres. Tyle ze ja rzadko pije, nie jaram i mam raczej bezstresowe życie

przyznaj SOG'a

papryczqaa
 Wysłana - 6 luty 2010 13:19       [zgłoszenie]

Myślę, że powinieneś może używać kremów nawilżających i jakiś delikatny peeling? szczerze powiedziawszy też miałam ten problem, ale mi pomógł krem nawilżający.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Suchy nos i okolice

<< Depilacja UD u faceta - Owłosiony problem / Bladyyy !!! co jest dobre na ciemiejsze ciało ?? >>

Podobne: CO SĄDZICIE O NOSZENIU JAPONEK PRZEZ MEZCZYZN | kolczyk w nosie | Włosy w nosie co poradzić ?? | Świecący nos | wagry na nosie | Czerwony nos... :/

Warto przeczytać: bialko 100 | oprogramowanie do sciagniecia | plany treningowe z komputera | michaladw | nielegalne spalacze tluszczu | complet diet boost | celi pump | skad sprzet? | bubusi | kreatyna przed snem | slaba przemiana materji | slaba przemiana | planowanie treningu | seksowne fitneski | planowanie treningu na komputerze | trening na kompie | oprogramowanie treningowe | oprogramowanie trening | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL